Entreprenadingenjör Kiruna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör Kiruna

Sökes till Kiruna

Anläggning Nord satsar framåt och vi söker nu en kvalificerad Entreprenadingenjör med placering i Kiruna. Vi erbjuder en variation av spännande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade kollegor. 
 

Om tjänsten
Arbetar i projekt och bistår platschef med projektets administration. Exempel på områden varierar beroende på projektets storlek, komplexitet och projektorganisation. Exempel på områden som kan ingå är ekonomistyrning, kalkyl, tidsplanering, kontraktsfrågor, inköp, logistik, kvalitet, dokumentation, arbetsmiljö, säkerhet och miljö.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom bygg eller anläggning, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet av entreprenadverksamhet i liknande roll till exempel som arbetsledare, kalkylingenjör eller platschef. Du ska ha praktisk erfarenhet av kontraktsfrågor och projektekonomi. Det är även bra om du har arbetat med tidplaner och resurssättning. 


För att trivas i rollen är det viktigt att du har en god social förmåga, är kommunikativ, engagerad, analytisk, lösningsorienterad och noggrann. Det är av stor vikt att du har ett utpräglat affärssinne. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information
Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkomman att kontakta:

Torbjörn Romark, Arbetschef, 0733-37 17 19, eller torbjorn.romark@peab.se

Dennis Szymasko, HR, 0725-33 79 66, eller dennis.szymasko@peab.se. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen