Inaktiv platsannons

Försäljningsingenjör till BOSCH och IVT Värmepumpars fastighetsavdelning i Tranås

F... Önskar du att användbara tekniska lösningar formas av dina idéer? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik – med oss får du möjlighet att förb...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Önskar du att användbara tekniska lösningar formas av dina idéer? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik – med oss får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen. Välkommen till Bosch!

Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva och hållbara värmelösningar. Vi är drygt 800 anställda i Tranås, och säljer för ca 2 miljarder/år. Våra mest kända varumärken är Bosch och IVT.

Jobbeskrivning

Ditt bidrag till något stort

Välkommen till en avdelning med en hög energi och positiv lagkänsla!

Idag är vi 3 regionansvariga försäljningsingenjörer i landet som har stöd av innesälj och eftermarknad i Tranås. Tjänsten innebär resande inom sydöstra Sverige med lämplig placering i regionen från Östergötland ner till Skåne. Arbetsuppgifterna är att stötta Boschs partners samt IVT-centers, hitta nya samarbetspartners och coacha säljare med kalkylering, projektering, utbildning & kundbearbetning av entreprenad & konsultledet. Därigenom skapar du tillsammans med våra kunder goda förutsättningar för ökad försäljning av Bosch Thermotekniks produkter. Du utvecklar vår ställning inom distriktet, och har som Försäljningsingenjör en mycket viktig roll i att säkerställa vår gemensamma framgång. Du rapporterar direkt till försäljningschef Sverige.

Placering för den anställde i denna tjänst är frivillig, med möjlighet att utgå hemifrån eller i närhet till Bosch-kontor i landet. Huvudkontor och produktionsenheten för Thermoteknik ligger i Tranås där också utveckling, säljstöd och eftermarknad är placerade. Vi har också Bosch kontor i Lund, Göteborg och Stockholm för andra affärsområden inom Bosch.

Kravspecifikation

Vad som utmärker dig

  • För tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av B2B försäljning, gärna i projektform
  • Fem års arbetslivserfarenhet inom konsult eller entreprenadledet och/eller teknisk utbildning som bakgrund är ett önskemål
  • En utåtriktad person med hög servicekänsla och ambitionsnivå med erfarenhet av arbete både enskilt och i grupp
  • Behärska svenska i såväl tal som skrift
  • Körkort för personbil
  • Goda datakunskaper inom Dynamic CRM, SAP samt office är meriterande

Vi erbjuder möjlighet att utvecklas inom ett intressant & växande affärsområde inom Bosch Thermoteknik! Låter detta som någoting som stämmer in på dig? Sök då redan idag då urval sker löpande!

Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig

  • Möjligheten att arbeta i ett internationellt företag med över 400.000 medarbetare
  • Stark hållbarhetsstrategi
  • Drivkraft för innovationer
  • Internationella uppdrag och samarbeten
  • Olika karriärvägar i ett och samma företag

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)