Inaktiv platsannons

KMA-samordnare, region Nord i Umeå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

KMA-samordnare, region Nord

Sökes till Umeå, Sundsvall

Du kommer främst att vara ett stöd åt Peab Asfalts verksamhet med förekommande KMA-frågor i entreprenader och tillverkning av asfaltmassa, t.ex. i samband med tillsynsbesök. Vidare kommer du att få genomföra interna revisioner, informera/utbilda våra medarbetare om nyheter och förändringar, samt tillsammans med andra i KMA-organisationen utvärdera och utveckla vårt ISO-certifierade verksamhetsledningssystem.

 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom kvalitet, miljö eller arbetsmiljö, eller på annat sätt förvärvat goda kunskaper inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete samt om du tidigare stöttat projekt med Trafikverket som beställare.

 

Som person är du serviceinriktad med ett starkt driv och engagemang samt har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann, kunna utrycka dig väl i tal och skrift, ha god datorvana samt tycka om att skapa goda relationer. I tjänsten ingår resor, så B-körkort är ett krav.

 

För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll hos oss finns väl genomarbetade processer och rutiner kring KMA-arbetet, systemstöd och många engagerade och positiva kollegor.

 

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Sundsvall eller Umeå. Vi går igenom ansökningar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vidare upplysningar: Cathrine Johansson, KMA-chef Peab Asfalt tfn 0733-84 83 61.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-20

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)