Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Snabbgross Sundsvall

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist. Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss. Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

 

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 

Nu söker vi en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Snabbgross Sundsvall!

Som butiksmedarbetare kommer du att ha ett varierande arbete. Allt från kassaarbete, beställningar, plock av varor i butik eller i E-handel samt varuexponering. I din vardag möter du kunden som du ska bearbeta aktivt för att driva lönsam försäljning. Du kommer även medverka i butikens förbättringsområden, utveckling och säkerställa en god kundupplevelse och arbetsmiljö. Arbetet är fysiskt och kan innebära en del tunga lyft.

 

Vem är du?

Du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning, vilket är en förutsättning för rollen. Vi uppmuntrar mångfald av sökande till våra tjänster och har du även kunskap av andra språk ser vi det som positivt. Om du gillar när tempot är högt, är duktig på att prioritera och samtidigt noggrann, är kvalitetsmedveten och har lätt för att arbeta i team, då kommer du att trivas hos oss på Snabbgross.

 

Du har en gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Det är en fördel om du har jobbat inom servicebranschen, gärna butik/livsmedel.

Det här erbjuder vi

Vi är anslutna till Handelsanställdas kollektivavtal
Pension och försäkringar enligt kollektivavtal
Rabatt hos våra kedjor
Friskvårdsbidrag (när du varit anställd i minst 3 månader)

 

Omfattning: Tillsvidareanställning cirka 18 tim/vecka, provanställning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Du kommer att variera mellan att arbeta dagtid, kvällar och helger men med extra fokus på kvällar och helger. 
Plats: Sundsvall


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb