Konsulter inom dagvatten, skyfall och klimatanpassning till Kalmar i Kalmar län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en person som vill jobba med spännande och utmanande projekt inom dagvatten, skyfall och klimatanpassning. Då är det dig vi söker! Här kommer du till en grupp som värdesätter balans mellan jobb och fritid där du får möjligheten att arbeta tillsammans med en stöttande och närvarande chef.

Varför jobba hos oss?
Sweco är en trygg och välmående organisation som satsar på våra anställda. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling där vi lär och delar kunskap med varandra.

Hos oss blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Vi är en av de största VA-organisationerna i Sverige. Utöver de lokala kollegorna hamnar du i ett sammanhang med ca 500 specialister inom vatten & VA i Sverige. Vi har nationella tekniknätverk där vi bl.a. arbetar med kompetensutveckling och innovationsprojekt. Vår grupp har kontor i Kalmar och Växjö men samarbetar mycket med våra kollegor runt om på Sweco.

Våra kunder finns inom samhällets alla olika sektorer där vi tillsammans arbetar för att bidra till våra kunders utveckling och hållbarhet.

Din framtida roll
Vi arbetar med alla frågor inom detta område – allt ifrån mindre dagvatten- och skyfallsutredningar i tidiga skeden till utformning och detaljprojektering av föreslagna anläggningar. Vi jobbar även med klimatriskinventeringar för exempelvis fastighets- och försäkringsbolag.

För denna tjänst kommer du komma i kontakt med bl.a. dagvatten och skyfallsrelaterade frågor i stadsbyggnadsprojekt både avseende kvalitet och kvantitet, miljökvalitetsnormer och recipientbedömningar, lokala åtgärdsprogram, skyfallsmodellering, klimatriskinventeringar och allt däremellan. I tjänsten finns även friheten att välja inriktning om du vill jobba mer tekniskt och specialiserat, strategiskt eller med projektledning och teknikansvar.

Ledarskapet
På Sweco är ledarskapet en central del i vår kultur, vi vågar vara personliga och ärliga! Gemenskapen är viktig för oss, alla ska få vara med och fatta beslut och känna sig sedda, hörda och bekräftade. Du kommer få arbeta tillsammans med ledare som främjar din utveckling och låter dig växa. Vi står bakom ett kommunikativt ledarskap där du tillsammans med din ledare sätter tydliga mål och förväntningar på dina uppdrag.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med tidigare erfarenhet och kompetens som konsult eller beställare inom VA, dagvatten, skyfall och klimatanpassning. Du ska ha jobbat minst 5 år inom relevant område.

Hos oss får du en fri roll som TA (teknikansvarig), uppdragsledare och/eller handläggare. Har du mångårig erfarenhet inom ett specifikt område har du även möjlighet att ta en expertroll inom våra uppdrag. Det är viktigt för oss att du har kompetens i något av följande IT-system StormTac, GIS, CAD eller Scalgo. Det är meriterande om du har erfarenhet av uppdragsledning eller TA i större projekt.

Vem är du?
Som person är du självständig, initiativtagande och tar ansvar samtidigt som du är en lagspelare som engagerar dig i projekten. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter ser vi gärna att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Kalmar län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ansök nu

Dela jobbannonsen