Inaktiv platsannons

2 vikarierande butikssäljare, 20 tim/v - Coop Hagfors

Om tjänsten

Drivs du av försäljning och att leverera branschens bästa kundmöte? Då kan du vara den vi söker till Coop Hagfors!

Vi på Coop Hagfors söker två vikarierande butikssäljare, 20 tim/veckan, med tillsättning så snart som möjligt. Vikariatet gäller tom 221231.

Vi söker dig som vill jobba i en livsmedelsbutik, är social, kreativ och noggrann och gärna kommer med förslag och idéer samt har lätt för att arbeta i team. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Som vikarierande butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med ett stort engagemang i arbetet. Du ska dela Coop Värmlands värderingar.

Som butikssäljare arbetar du med allmänt förekommande arbetsuppgifter i en livsmedelsbutik. Det ingår även kvälls- och helgarbete.

Vi erbjuder dig:

Välkommen till en fantastisk arbetsplats där vi ser fram emot att gå till jobbet, har kul ihop och hjälper varandra framåt. Vi är en blandning med personer i alla åldrar där vi är varandras arbetsmiljö och jobbar mot branschens bästa kundmöte. Hos oss får du möjligheten att arbeta med utvecklande och varierande uppdrag i en livsviktig bransch. Tillsammans skapar vi välkomnande, inspirerande och säljande butiker för en hållbar framtid och ett levande Värmland.

De båda tjänsterna är vikariat på 20 tim/veckan.

Sista ansökningsdag är 21 november 2022. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Kontaktperson: Matilda Nilsson, tf butikschef, 010-4109482

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hagfors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hagfors | Detaljhandel | Deltidsjobb