Inaktiv platsannons

Servicetekniker varuhus 31h/v till Åhléns City Göteborg

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 5 december 2022
  • Göteborg
Arbetsuppgifter

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vill du bli en del av ett vinnande team? Brinner du för teknik, underhåll av lokaler och är en riktig problemlösare? Då kanske rollen som servicetekniker hos oss är rätt för dig!

Vi erbjuder dig

Som servicetekniker på Åhléns City är ditt uppdrag att hålla varuhuset funktionellt och uppdaterat. Du ansvarar för att varje kund som besöker varuhuset får en trevlig upplevelse av Åhléns interiör och underlättar vardagen för medarbetarna genom att säkerställa fungerande teknik. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, tekniska förståelse och praktiska kunskaper bidra till ett välfungerande varuhus
  • I samarbete med våra visual merchandisers skapa en säljande varuhusmiljö
  • Arbeta med samtliga förekommande uppgifter rörande tekniskt underhåll av lokalerna

Som servicetekniker är du en av nyckelpersonerna för den dagliga operativa driften i varuhuset. Du samarbetar med andra funktioner i varuhuset och rapporterar till avdelningschef.


Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Grundläggande kunskaper/förståelse för IT-strukturer och kassasystem
  • Intresse för teknik, snickeri och måleri
  • God förståelse för detaljhandel och behovet av underhåll i butiksmiljö
  • Arbetslivserfarenhet som vaktmästare eller hantverkare är meriterande

För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara en kreativ problemlösare som har en bred praktisk kunskapsbas och inte är rädd för att testa olika lösningar. Du trivs med att arbeta i högt tempo i en publik miljö. Du är effektiv, lyhörd och serviceinriktad. Du är nyfiken på världen omkring dig och delar med dig av din kunskap och dina idéer. Rollen som servicetekniker innebär en aktiv och varierad vardag som även innebär tunga lyft och arbete såväl i trånga utrymmen som på hög höjd.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30h/v med inledande provanställning på sex månader. Du jobbar på schema som i första hand är förlagt till vardagar. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej