Inaktiv platsannons

Undersköterska till Bäckenonkologi i Solna

Vill du arbeta med cancervård på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna? Då ska du läsa vidare! Vi... På vårdavdelning Bäckenonkologi vårdas patienter som har urologisk, kolorektal, och gynekologisk cancer. Patienterna vårdas...

Om tjänsten

Vill du arbeta med cancervård på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

På vårdavdelning Bäckenonkologi vårdas patienter som har urologisk, kolorektal, och gynekologisk cancer. Patienterna vårdas inneliggande för vissa typer av cytostatika och strålbehandlingar som inte kan ges i öppenvården samt för infektioner, nutritionssvårigheter och smärtlindring. Vårdavdelningen har dygnetruntvård med 28 öppna vårdplatser.

Vi möter både patienter och kollegor från alla världens kulturer. I arbetsgruppen är vi måna om varandra och trivs på vår arbetsplats. Vi fortsätter att forma framtidens cancervård, och kanske är du den vi söker för att bli kompletta!  

Självklart får du som anställd ta del av våra .

Om tjänsten  

Som undersköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en onkologisk vårdavdelning. Exempelvis arbetar du med den basala omvårdnaden, utför kontroller och tar blodprover. Eftersom vi möter patienter och anhöriga i kris innebär en stor del av rollen att vara närvarande hos patienten.  

Din introduktion i verksamheten är individuell men pågår vanligtvis under fyra till sex veckor beroende på tidigare erfarenheter. Arbetstiderna varierar under både dag och kväll.  

Vi söker  

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team med nära samarbete med de andra professionerna. Samtalet, tid för ”det lilla extra” och att ha roligt på jobbet är nyckelord för dig som söker till oss. 

Du är prestigelös, har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i vårt fortlöpande arbete med att utveckla och bedriva en god omvårdnad. Därtill värdesätter vi att du som söker tjänsten är van vid att arbeta självständigt och trygg med att fatta beslut på egen hand.  

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet hos våra sökande.  

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

  • Tidigare arbetat inom onkologi/palliativ vård eller akutsjukvård.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)