Inaktiv platsannons

Vikarierande undersköterska till onkologisk och kirurgisk dagvård i Solna

Om tjänsten

Dagvårdsenheten servar Tema Cancer Solna med vård av patienter som kommer polikliniskt inför operation eller undersökning. Patientgruppen är varierad avseende ålder och diagnos då enheten samarbetar med tre olika medicinska områden. Låter detta intressant? Då tycker vi du ska läsa vidare!

Vi erbjuder
  • En liten familjär arbetsgrupp.
  • Måndag till fredagsarbete.
  • Varierande arbetsuppgifter.
  • Erfarna och engagerade kollegor.
  • Individuellt anpassad introduktion.
  • Regelbunden kompetensutveckling.

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om tjänsten

I rollen som undersköterska hos oss består dina arbetsuppgifter bland annat av omvårdnad i samband med exempelvis biopsier, tappning av pleura och aschitesvätska, undersökning i narkos, PEG-inläggning och nefrostomi-inläggningar. Vi vårdar även kirurgiska patienter hos oss före och efter operation.

Arbetstiden är förlagd till dagvårdsenheten öppettider mellan 06.30-20.30 måndag till fredag. Stängt röda dagar. Arbetet är 40 timmar/vecka. Individuellt anpassat schema.

Tema Cancer är ett av Karolinskas största teman. Vi är ett av 19 sjukhus i Europa som ackrediteras som ett Comprehensive Cancer Centre (CCC). Det är vi otroligt stolta över. Att vara ett ackrediterat CCC innebär att man uppfyller europeiska kvalitetsstandards i fråga om bemötande, prevention, diagnos, behandling, rehabilitering samt forskning, undervisning och utbildning.

Vi söker

Vi ser att du har hög social kompetens då det är snabba möten med patienterna och andra aktörer. Du har även en förmåga att planera och organisera ditt självständiga arbete samt hantera de flöden av patienter vi har. Du är en teamspelare och lägger vikt vid god kommunikation. Vi har stort patientfokus och många olika samarbetspartners att hålla kontakt med.

Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet från slutenvårdsarbete.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från onkologiska och kirurgiska patienter.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från dagvårdsenhet.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)