Inaktiv platsannons

Undersköterska till Operation GKS i Solna

Har du intresse och nyfikenhet för rekonstruktiv plastikkirurgi som specialitet samt för dagkirurgi överlag? Vill du bli en del av en arbetsgrupp med en stor dos arbetsglädje? Då ska du definitivt söka till oss på Operation GKS! Om......

Om tjänsten

Har du intresse och nyfikenhet för rekonstruktiv plastikkirurgi som specialitet samt för dagkirurgi överlag? Vill du bli en del av en arbetsgrupp med en stor dos arbetsglädje? Då ska du definitivt söka till oss på Operation GKS!

Om oss

Operation GKS är en dagoperationsavdelning med åtta operationssalar. Vi bemannar även vår egen uppvakningsenhet med intensivvårdssjuksköterskor samt vår egen sterilcentral med operationspersonal där vi diskar, lägger och packar våra egna instrument. Vår operationsinriktning består till stor del av rekonstruktiv plastikkirurgi med återskapande av form och funktion. Vi utför även bröstcancerkirurgi, strumaoperationer, mjukdelssarkom (ortopedi), SCS (neurologiska smärttillstånd), kraniokirurgi (rekonstruktioner och frakturkirurgi), mindre kärlkirurgi som subcutana venportar, öppen bukkirurgi, laparoskopiskkirurgi och mindre gynekologisk kirurgi.

Vi bedriver högspecialiserad kirurgi såsom bröstrekonstruktioner, tumörkirurgi, mikrokirurgi, könsbekräftande kirurgi samt kraniofaciell kirurgi. Vi opererar inom andra typer av flöden, utifrån de behov som finns bland sjukhusets patienter. Operation GKS kommer att flytta till nyrenoverade lokaler inom två år. Fram till dess så är verksamheten förlagd i den gamla huvudbyggnaden på Karolinska i Solna.

Om tjänsten

Vi söker nu flera nya kollegor till vår avdelning, både tillsvidareanställningar och timanställningar. Som undersköterska inom operation eller anestesi hos oss blir du en del av en positiv och nytänkande avdelning med ett gott klimat, vars verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ kirurgi och god vård till våra patienter. Vi värdesätter teamarbete högt och vi har en dynamisk och intressant arbetsplats.

Då vår avdelning endast bedriver planerad kirurgi är arbetstiden förlagd till vardagar på dagtid. Du kommer främst att arbeta på sal med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska.

Vi söker dig

Vi söker dig som:

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.
  • Har mod att agera efter sin egen övertygelse.
  • Tar ansvar för sin uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.
  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
  • Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.
Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom operation.
Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Varm välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)