Inaktiv platsannons

Restaurangmedarbetare Bryggan/Campingrestaurangen Skara Sommarland säsongen 2023 i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Skara Sommarland har två restauranger Bryggan och Campingrestaurangen. De två restaurangerna har båda ett á la carte upplägg med olika koncept och inriktning. Så vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza så finns alla möjligheterna till det hos oss på Sommarland?

Nu söker vi restaurangpersonal med stort intresse för mat och dryck som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. På Skara Sommarland lagar vi mat med schyssta råvaror och av hög kvalitet.

Köksansvarig

I denna roll ansvarar du för att köket håller en bra effektivitet och levererar med kvalité. Du är spindeln i nätet och har en övergripande blick över driften i köket. Du som person ska trivas i ett skiftande tempo samtidigt som du utnyttjar skiftet i tempo till enhetens fördel. Du som köksansvarig kommer att ansvara för att våra gäster servas mat av högsta kvalité varje gång. Vi söker dig som tycker det är kul att stå i kök och älskar pulsen av mycket beställningar. Tillsammans med Hovansvarig är du Restaurangchefens andra hand och har mer eller mindre koll på allt som försiggår i köket.

Hovansvarig

I denna roll ansvarar du för att gästerna får en upplevelse i världsklass när de besöker Bryggan eller Campingrestaurangen. Du ansvarar för driften fungerar i serveringen och kassan och att de är rent och snyggt för våra gäster. Likt Köksansvarig är du spindeln i nätet för att säkerställa effektiviteten och kvalitén i driften. I din roll på scenen blickar du ut över restaurangen, du hör barn som skrattar, ser gäster som njuter, och du känner en härlig doft från köket. Så här kan din vardag se ut i rollen som Hovansvarig där du tillsammans med Köksansvarig är Restaurangchefens andra hand och har koll på allt som försiggår kring matsalen.

Kock/Kallskänka

Denna rollen är något för dig som har någon form av utbildning eller tidigare erfarenhet av matlagning. Du kommer arbeta tätt med kollegor och laga en satt meny för att skapa en smakupplevelse för alla våra besökande gäster. Vi söker dig som älskar adrenalinet av en fullsatt restaurang. Högt tempo i köket. Kärleken till maten och kunskapen bakom grytorna. Låter detta som något för dig, är det denna roll du ska söka.

Köksbiträde

Har du ett intresse för matlagning och vill lära dig mer är denna tjänst för dig! Här får du arbeta tillsammans med utbildad personal. Du ska ha en vilja att utvecklas och lära dig mer om matlagning under säsongens gång. Rollen som köksbiträde innefattar även ett delat ansvar med servis för restaurangens disk. Har du ett intresse för matlagning och vill lära dig mer är denna tjänst för dig! Här får du arbeta tillsammans med utbildad personal. Du ska ha en vilja att utvecklas och lära dig mer om matlagning under säsongens gång. Rollen som köksbiträde innefattar även ett delat ansvar med servis för restaurangens disk. 

Servis (Diskare, Runner, Kassa)

På båda våra restauranger har vi bordsservering samt öl- och vinrättigheter. Du kommer få jobba på olika positioner och bland annat ta beställningar i kassan, servera mat samt plocka av bord. Denna tjänst innefattar även ett delat ansvar för restaurangens disk tillsammans med köksbiträdena. I din roll är du ansiktet utåt för din enhet och har ett stort ansvar i varje gästmöte för att säkerställa en fin gästnöjdhet. Brinner du för att ge gästerna en magisk restaurangupplevelse och gillar ett högt tempo, då kommer du frodas som servitör hos oss.

Information

Sista ansökningsdatum är 19 februari, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb