Inaktiv platsannons

Säljare 50%. Sports, Running & Training i Umeå

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

För oss på XXL är det viktigt att du identifierar dig med våra kärnvärden; Customer first, Caring, Knowledgeable and Passionate, och vi söker därför efter följande egenskaper:

• Du sätter alltid kunden först och drivs av att skapa kundupplevelser utöver det vanliga

• Du motiveras av att nå goda resultat genom nöjda kunder

• Du är nyfiken och vill lära dig mer om våra produkter

• Du brinner för och har kunskap om sport- och friluftsliv och kommunicerar detta i ditt arbete

• Du bidrar till att utveckla och motivera dina kollegor

• Du tar ansvar, initiativ och ser vilka arbetsuppgifter som behöver prioriteras i varuhuset

 

I rollen som säljare välkomnar du kunderna och hjälper dem att hitta vad de söker. Du är en professionell person som snabbt lär dig om produkterna och som kan föreslå relevant merförsäljning för att få gästerna att gå ut genom dörren med allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att nå försäljningsbudget.

Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra. Du trivs med att tävla mot dig själv likväl som dina kollegor och du brinner för att göra kunden nöjd.

Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport, Running & Training, Leisure & Youth, Outdoor & Hunting, Ski & Bike and Sport tech, Cashier och Storage. På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område.

 

Vi söker nu säljare deltid, till följande avdelningar:

Sport, Running & Training
Oavsett om du hållit på med lagsport eller tävlat individuellt är vår största avdelning platsen för dig som har fullt fokus på sport och träning. Som säljare hos oss bör du ha ett glödande intresse för de produkter vi säljer.

På avdelningen erbjuder produkter för många olika sporter och aktiviteter såsom: golf, träningsmaskiner, löpskor, träningskläder, hälsokost, fotboll, ishockey, innebandy, racketsport, vattensport och mycket mer.

Som säljare på avdelningen Sport, Running & Training förstår du vikten av rätt produkt till rätt tillfälle. Vi ser att du har ett stort intresse eller är aktiv utövare i några av de största sporterna: hockey, fotboll, löpning, vattensport eller golf. 

 

 

Meriterande att han kunskap från andra avdelningar, ger möjlighet att jobba mer på flera avdelningar.

 

Om inte all produktkunskapen redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag.

 

Vi tror att utbildning gör det roligare att gå till jobbet och varje år ger vi medarbetare möjligheten att träffa kollegor och leverantörer för att lära sig mer om våra produkter. Vi erbjuder dessutom bra personalrabatt, friskvårdsbidrag och rabatt hos flera gymkedjor.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Berätta för oss hur din entusiasm kan hjälpa oss att nå vår vision om att bli den främsta destinationen för sport- och friluftsliv i Europa! Vi växer så att det knakar och erbjuder dig en arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor och där det alltid finnas möjlighet till mer ansvar och personlig utveckling.

 

 

Arbetsplats: Umeå
Arbetstid: Deltid. 50%. Mertid kan förekomma. Varierande arbetstider samt arbete varannan helg.
Lön: Enligt kollektivavtal, samt bonus.
Anställningsform: Tillsvidare, 6 mån provanställning
Tillsättning: januari/februari 

Kontakta oss gärna om ni har frågor.
Löpande urval kan ske.  Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.

Län:
  • Västerbotten
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Dag
Helg
Kväll

Sista ansökningsdag:

2023-02-26

Tillträde:

2023-02-27

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå

Adress:

Gräddvägen 1 90620 Umeå

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb