Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom i Jönköping

Om tjänsten

Bli en möjliggörare inom Axfoodfamiljen!
Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör vi inom Axfood skillnad i miljontals människors liv – varje dag. Tillsammans vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi berör genom våra olika koncept, verksamheter och varumärken. Vi tror på ständig förbättring och utveckling, och på att visa omtanke till omvärlden medan vi förändras. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser. Välkommen till Axfoodfamiljen! 

Vem är du?

Du har goda kunskaper inom redovisning, gillar struktur och har ett öga för detaljer. Du får energi av att ge bra service och trivs med att ha en roll i ett team där samarbete är en självklarhet. Vidare är du nyfiken på att lära nytt och ser fram emot att få utvecklas till specialist på hyres- och leasingreskontra i vårt team som bistår med hantering av redovisning till bolagen inom Axfoodkoncernen.

Välkommen till en familj av möjligheter!

På Axfood Shared Service Center (SSC) arbetar cirka 130 medarbetare med olika uppgifter inom ekonomi, lön och support på uppdrag av koncernbolagen. Vårt kontor ligger i A6-området i Jönköping och präglas av en varm och inbjudande arbetsmiljö med stark teamkänsla och hjälpsamma kollegor. Axfood SSC är en lärande organisation med medarbetarna i fokus, vilket skapar goda möjligheter för medarbetarna att utvecklas. 

 

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster och eftersträvar att spegla våra kunder. Inom Axfood har vi ett öppet klimat där alla har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana mat-Sverige. Bli en möjliggörare hos oss! 
 

Det här får du göra

Tjänsten som redovisningsekonom med ansvar för hyror och leasing (IFRS 16) erbjuder dig ett jobb med varierande arbetsuppgifter som ger helhetssyn på ekonomin inom hyror och leasing.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Administration av hyres- och leasingavtal 
  • Avstämningar, periodiseringar och konteringar
  • Hyresaviseringar
  • Kvalitetssäkring av bokföring av Leasing (IFRS 16) 
  • Rapportering till koncernekonomi
  • Övrig administration kring hyror och leasing

 

Axfood är en koncern i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att växa hos oss.
 

Det här förväntar vi oss

För oss är det viktigt att du är engagerad och noggrann, arbetar bra självständigt såväl som i grupp och driver dina arbetsuppgifter ansvarsfullt. Du är prestigelös, värdesätter vikten av att jobba tillsammans och bidrar till ett bra arbetsklimat. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. 


I den här rollen har du mycket kontakt både externt och internt inom koncernen vilket ställer krav på att du kan uttrycka dig mycket väl i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av hyror och/eller leasing (IFRS 16). Meriterande är även om du arbetat i Excel samt SAP Ekonomi.

 

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Placering är på vårt kontor på A6-området i Jönköping. Hos oss är vi en majoritet av arbetstiden på kontoret med möjlighet att arbeta hemifrån när det passar arbetsuppgifterna och teamet.  Om du är nyfiken på att höra vad våra medarbetare säger om oss finner du några intervjuer här: 

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. 


Vid frågor är du välkommen att kontakta  Jessica Andersson, jessica.andersson@axfood.se, 0768-081011. Sista ansökningsdag är 2023-01-25. 

Information om bolaget 
I Axfoods bolagsfamilj ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och vårt supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfoodfamiljen ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem. Tillsammans har koncernen drygt 12 000 medarbetare och en omsättning om cirka 66 miljarder kronor. Bakom butikscenen finns de koncerngemensamma funktionerna affärsutveckling, ekonomi, HR, IT och kommunikation. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. 

Välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb