Inaktiv platsannons

Undersköterska till Barnanestesin i Stockholm

Vi... Barnanestesin på Astrid Lindgrens Barnsjukhus ingår i funktionsområdet Perioperativ Medicin och Intensivvård, Barn PMI. Vi erbjuder arbete på en dynamisk anestesiavdelning med högspecialiserad vård. Självklart får du också ta del...

Om tjänsten

Vi erbjuder

Barnanestesin på Astrid Lindgrens Barnsjukhus ingår i funktionsområdet Perioperativ Medicin och Intensivvård, Barn PMI. Vi erbjuder arbete på en dynamisk anestesiavdelning med högspecialiserad vård.

Självklart får du också ta del av de generella som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss

Vår verksamhet på barnanestesin präglas av stor mångfald av kirurgiska ingrepp på barn från nyföddhetsperioden upp till 18-års ålder. Våra specialiteter är bl. a spädbarnskirurgi- gastroskopi- urologi- ortopedi- ögon- öron och näsa hals- neurologi- och kranio. Avdelningen har också en omfattande extern verksamhet som CT, MR, strålning och Ablationer, hjärtangiografier etc. Vi ingår i sjukhusets traumaverksamhet.

Om tjänsten

Det huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vara anestesisjuksköterskans högra hand vilket innebär att vara med vid anestesistarter/avveckling på operationssal/externa stationer. Även förrådshantering och beställning ingår i arbetet.  

Tjänsten är på dagtid, 40 tim./v med en kväll i veckan.

Vi söker

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga. Du är noggrann och arbetar gärna i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet, förbättringsarbete är en självklarhet för dig.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.
  • Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande:  

  • Undersköterska med erfarenhet av anestesi/intensivvård, akutsjukvård eller operation är meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)