Inaktiv platsannons

Bemanningsansvarig undersköterska till Vårdavdelning i Stockholm

Vill du bli en del av en arbetsgrupp med en stor dos arbetsglädje? Då ska du definitivt söka till oss!  Vi... Hos oss får du en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Du får en individuellt anpassad...

Om tjänsten

Vill du bli en del av en arbetsgrupp med en stor dos arbetsglädje? Då ska du definitivt söka till oss! 

Vi erbjuder

Hos oss får du en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Du får en individuellt anpassad introduktion och fortlöpande utbildning. Självklart får du som anställd ta del av de som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Vår enhet innefattar tre delar: vårdavdelning, dagvård och sömnlab. Medarbetargruppen består av både sjuksköterskor och undersköterskor och utgörs av ungefär 45 personer.

Om tjänsten

Som bemanningsansvarig undersköterska ansvarar du tillsammans med omvårdnadschef för:

  • kort och långsiktig personalplanering.
  • att arbeta för effektiv schemalösning enligt riktlinjer, lagar och avtal.
  • registreringar i Heroma, kom & gå och schemaläggning.
  • att ansvara, samordna och säkerställa att medarbetare har behörigheter till de system som krävs för deras uppdrag som exempelvis TakeCare och rörpost.
  • att introducera, utbilda och säkerställa att medarbetare självständigt kan hantera och arbeta i Heroma självservice.

Annonsen avser en tillsvidareanställning. Arbetstiden är 37 timmar/vecka. Beroende på din kompetens och intresse kommer tjänsten även innehålla viss kliniskt arbete.

Vi söker

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och utbildning inom bemannings-, schemaläggnings- och personaladministrativa system samt att du tidigare har arbetat i Heroma. 

Som bemanningsansvarig är du ofta den första personen som medarbetarna kommer i kontakt med. Därför är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga, är serviceinriktad och har lätt för samarbete.

För att trivas i rollen som bemanningsassistent behöver du vara flexibel, tålmodig och ha lätt att förhålla dig till förändrade omständigheter. Du behöver även vara självständig, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och ha förmåga att se till helheten.

Som person är du lugn i stressiga situationer och du tycker om att lösa problem. Då arbetet kräver mycket externa och interna kontakter kommer ditt sätt att kommunicera och dina personliga egenskaper att vara avgörande.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande: 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och utbildning inom bemannings-, schemaläggnings- och personaladministrativa system samt att du tidigare har arbetat i Heroma.

Om rekryteringsprocessen

 Provanställning kan komma att tillämpas. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)