Inaktiv platsannons

Parkarbetare säsongsanställning Sigtuna/Märsta

Om tjänsten

Tycker du om att jobba i grupp, utomhus och med växter? Bra! Då har du kommit helt rätt.

Vi söker nu nya kollegor som kan hjälpa oss under sommarsäsongen att skapa och utveckla vackra, välskötta och trivsamma utomhusmiljöer för vår kunds räkning, SigtunaHem. Få varierande arbetsdagar, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med starka värderingar!

Vad du kommer att arbeta med:

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta på olika områden och möta våra spännande kunder. Du kommer att jobba med omtänksamma och passionerade kollegor med stark gruppkänsla. Det ska vara roligt att vara på jobbet och öka varandras livskvalitet varje dag! Våra värderingar är serviceanda, laganda och utveckling.

Vi är 14 fast anställda året runt och brukar vara ca 20 medarbetare under sommarsäsongen. Vår säsong börjar någon gång i mars med sandupptagning och vårrenhållning, därefter består arbetsuppgifterna av bl a gräsklippning, häckklippning, plantering, bevattning, ogräsrensning och skräpplockning. Det är väldigt roligt att arbeta hos oss då vi ser fram emot att jobba med tidigare och nya säsongsanställda. 

Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta praktiskt med att skapa attraktiva boendemiljöer. Du kommer även att kunna bidra med din expertkunskap för att planera skötselarbetet, föreslå förbättringar samt skriva offerter. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på området.

Vad du kommer att bidra med:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi välkomnar även sökande med längre trädgårdsutbildning. Du som kommer att ansvara för gräsklippning ska ha maskinvana. Du som kommer att ansvara för plantering och ogräsrensning ska ha växtkännedom och erfarenhet. Erfarenhet och utbildning för motorsåg och röjsåg är meriterande.

B-körkort (manuell växellåda) är ett krav då du kommer behöva ta dig runt i områdena med bil.

Du behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du kan se helheten men även detaljerna i arbetet. Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med hyresgästerna i bostadsområdena. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Om tjänsten

Säsongsanställning mellan mars och september 2023, med möjlighet till förlängning.

Arbetstider: måndag till fredag från kl 07.00 till kl16.00.

Placeringsort är Sigtuna/Märsta.

Sodexo strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då vi i dagsläget är fler män än kvinnor ser vi gärna kvinnliga sökande. Män och hen är självklart välkomna att söka då det viktigaste i slutändan är rätt person på rätt plats.

Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2023-03-15 men vi arbetar med löpande urval.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb