Inaktiv platsannons

Undersköterska till till Multisjuka äldre i Stockholm

Är du utbildad undersköterska och intresserar dig för äldrevård? Vill du ha ett arbete med meningsfyllt syfte? Då ska du definitivt söka till oss! Vi... Patienterna som vårdas hos oss har flera kroniska sjukdomar med akuta försämringar....

Om tjänsten

Är du utbildad undersköterska och intresserar dig för äldrevård? Vill du ha ett arbete med meningsfyllt syfte? Då ska du definitivt söka till oss!

Vi erbjuder

Patienterna som vårdas hos oss har flera kroniska sjukdomar med akuta försämringar. Detta ger stor variation på omvårdnadsarbetet samt kunskaper om hur flera sjukdomar påverkar patienten. Oavsett om du är ny i rollen som undersköterska eller mer erfaren kommer du ha möjlighet att lära dig nya saker och ständigt utvecklas.

Avdelningen har totalt 20 vårdplatser och våra multisjuka äldre kräver medicinska behandlingar och är i behov av intag även under nattetid. Vår arbetsgrupp har en stark sammanhållning, vilket leder till en mycket god stämning på avdelningen. Vi har haft en låg frekvens både av vakanser och behov av inhyrd personal.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt utformad introduktion. Självklart får du som anställd också ta del av de som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder!

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt. Du arbetar patientnära i en högspecialiserad vårdmiljö. Rollen innebär varierande arbete och innefattar allmän omvårdnad och omvårdnad i livets slutskede. 

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • venösa provtagningar.
  • kontroll av såväl som kännedom om avvikande värden.
  • vitalparametrar (NEWS).
  • EKG.
  • trycksårsprofylax.
  • mobilisering.
  • kateterisering av urinblåsa.

Annonsen avser en timanställning och tjänsten innefattar arbete under kvällar och helger.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
  • Har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
  • Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt i små och stora grupper. Du lyssnar och är mottaglig för motparten samt anpassar dig till situationen.

Som person värdesätter du kvalitet i omvårdnadsarbetet samt har en vilja att utveckla omvårdnaden av äldre multisjuka patienter som vårdas på avdelningen. Vidare förutsätter vi att du ständigt har patienten i fokus.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet som undersköterska inom slutenvård.
  • Behärskar svenska språket, både i tal och skrift.
Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)