Inaktiv platsannons

Receptionist och elektiv samordnare till Neuro 2 i Solna

Om tjänsten

Är du undersköterska som gillar att ta ansvar? Trivs du med administrativa uppgifter och att ha många bollar i luften? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss på Neuro 2!

Vi erbjuder 
  • Möjlighet att jobba med neurologisk vård i framkant. Vill du utveckla din spetskompetens inom neurologi är det till oss du ska komma!
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och dynamiskt team.
  • Personligt anpassad inskolning.
  • Regelbundna internutbildningar och föreläsningar över året.

I tjänsten erbjuder vi dig att vara delaktig i en mycket dynamisk och utvecklande verksamhet med varierande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö.

Om tjänsten

Neuro 2 är en del av Tema Hjärta, Kärl och Neuro på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Avdelningen tillhör omvårdnadsområde neurologi och är en akutvårdsavdelning med 14 vårdplatser där patienter med sjukdomar i nervsystemet vårdas. Vi specialiserade inom sju olika flöden där vi behandlar patienter både akut och elektivt.

I rollen som receptionist och elektiv samordnare på Neuro 2 är du en stödjande funktion till avdelningen. Du bistår med hjälp i administrativa frågor samt arbetar aktivt med olika administrativa processer för att effektivisera våra olika patientflöden.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Planera in- och utflödet av patienter i dialog med andra verksamheter (exempelvis neuromottagning, bild och funktion, neurofysiologi, magnetröntgen och hälsoprofessioner)
  • Planera, arbetsleda och samordna arbete för utredningsenheten i samarbete med andra
  • Ansvara för posthantering, fakturor och andra administrativa uppgifter
  • Säkra att vårdförloppen följs och att beställda undersökningar/utredningar genomförs utan onödig väntan
  • Hålla patientinformation uppdaterad i TakeCare
  • Understödja säkra övergångar i vårdkedjan (öppen- och slutenvård, behandlingsenheten)

Tjänsten innefattar samarbete med övriga vårdplatskoordinatorer inom sjukhuset. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som vill ha en kombinerad tjänst som elektiv samordnare och receptionist för Neuro 2. Vi ser att du trivs i att arbeta i ett multidisciplinärt team. Du gillar att ta ansvar, har god samarbetsförmåga samt en hög social kompetens!

Vidare ser vi att du har ett gott ordningssinne och brinner för att ge bra service. Du är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. För att lyckas i denna roll behöver du ha förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt vilket innebär att du behöver vara stresstålig, lyhörd och kommunikativ.

Som person är du även prestigelös och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifterna som förekommer och tror på samverkan mellan olika yrkesgrupper och kompetenser för att nå längre och uppnå bättre resultat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska med examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) bedöms ge motsvarande kompetens.
  • Minst 2 års erfarenhet inom akut slutenvårdsavdelning.
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket.
  • Goda kunskaper i TakeCare.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet som koordinator/samordnare, administrativ assistent eller likvärdigt arbete.
  • Tidigare erfarenhet av neurologisk vård.
  • Goda kunskaper i MS Office.
Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)