Inaktiv platsannons

Teknisk specialist inriktning dokumentation i Stockholm

... I rollen som teknisk specialist med fokus på dokumentation arbetar du med att ta fram underhållsinstruktioner oavsett kontrakt, samordnar dokumentationsstrukturer,...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk specialist med fokus på dokumentation arbetar du med att ta fram underhållsinstruktioner oavsett kontrakt, samordnar dokumentationsstrukturer, granskar intern och extern teknikinformation samt är stödjande i processefterlevnad och framtagande av nya rutiner.

Dina huvudsakliga uppgifter är att
ta fram underhållsinstruktioner och annan teknikinformation inom projekt och/eller tåg- och komponentverksamheterna.
publicera dokumentation i olika publikationssystem
bistå med språkgranskning av tekniska dokument
projektleda och bygga upp dokumentationsstrukturer för framtagning och granskning av teknikinformation inom fordonsförvaltning och projekt

Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån eller enligt överenskommelse. Du tillhör avdelningen Dokumentation & Utbildning inom divisionen Projects & Engineering där du samarbetar med många andra kompetenta tekniska specialister och projektledare. Arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Kvalifikationer

Du som söker till oss
För att trivas i rollen är du noggrann och har god förmåga att anpassa din kommunikation mot målgrupp, både skriftligt och muntligt. Du tar gärna egna initiativ och har en bra samarbetsförmåga. Att arbeta systematiskt kommer naturligt för dig och du planerar vanligtvis ditt arbete på ett strukturerat och målmedvetet sätt.

Vidare har du
Färdigställd kandidatexamen alternativt yrkesutbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig
Arbetslivserfarenhet teknikinformationsområdet
Erfarenhet att arbeta i fordonsdokumentationssystem
Erfarenhet av projektledning
Goda IT-kunskaper
Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Det är meriterande om du har
Erfarenhet av tågunderhåll

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår webbplats, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Om du har ett stort intresse för dokumentation, språk och fordonsteknik är du varmt välkommen till en av de mest spännande tekniska verksamheterna i Stockholm MTR Tech!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-08
Referensnummer: C116067

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)