Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Support-tekniker till Datacenter i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Nu söker vi fler drivna supporttekniker till Datacenter i Stockholm. Här blir du en del av ett tight team där du får utvecklas!

Vill du jobba med IT-support på ett växande och modigt företaget? Om du ständigt strävas efter att utvecklas både professionellt och personligt kommer du trivas som supporttekniker på entreprenörsdrivna Datacenter i Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Datacenter erbjuds du en viktig roll med mycket kundkontakt och möjlighet till din karriärutveckling inom IT. Här jobbar du dagligen med förstklassig IT-support med fokus på service, kvalitet och säkerhet. Du som trivs bäst i en blandad och utmanade roll kommer hitta hem på ett företag som vågar utmana både sig själva och kunderna inom IT-drift.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din tekniska erfarenhet avgör vilka utmaningar du kommer jobba med. Du kommer delvis bemanna desken och lösa ärenden för 1st/2nd line men också jobba onsite ute hos kunderna.

Du kommer bland annat:

  • Lösa varierade tekniska ärenden både på klient och servernivå
  • Jobba med ny teknik från PC, Mac, Windows, telefoni och nätverk
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av supportteamet om 8 personer som jobbar med såväl 1st- och 2nd-line ärenden med en hög lösningsgrad. Utöver den dagliga support kommer du också involveras i olika interna projekt. Det är en god trivsel i teamet som genomsyras av en stark teamkänsla och personlig utveckling genom internt kompetensutbyte.

Jobbet innebär schemalagd beredskap och arbetstiden varierar. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen ser vi att du har:

  • Ett stort tekniskt intresse och viljan att utvecklas
  • Tidigare erfarenhet som supporttekniker
  • Är flytande i svenska och engelska

För att lyckas förväntas du har en förmåga av att med enkelhet sätta dig in i nya situationer och tekniska miljöer då kunderna har varierade tekniska plattformar och förutsättningar. Du är en målmedveten person som har en naturligt lösningsorienterad inställning. Motiveras du av detta är du välkommen till ett högpresterande affärsorienterat team!

Om Datacenter

Datacenter är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag som erbjuder IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet. Vi levererar tjänster som få av våra konkurrenter kan leverera. Vi brinner för att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras med hjälp av sin IT. För att kunna göra det med trovärdighet krävs det att vår organisation är strukturerad, och att de som jobbar här är bland de bästa inom sitt område. Är du inte det idag, kan vi hjälpa dig dit om du själv har viljan och energin, det ligger i vår kultur att ha en ständig utvecklingskurva. Miljön på Datacenter har stundtals väldigt högt tempo, och ibland går vi hem trötta, men aldrig uttråkade. Viktigast är dock att vi har väldigt kul på jobbet tillsammans!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Support-tekniker till Datacenter i Stockholm

Nu söker vi fler drivna supporttekniker till Datacenter i Stockholm. Här blir du en del av ett tight team där du får utvecklas!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis