Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Stockholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 13 juni 2023
Arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet av rollen som HR Business Partner eller HR-generalist och söker din nästa utmaning i en snabbrörlig miljö? Motiveras du av att driva HR-arbete på såväl strategisk som operativ nivå samt leda och delta i utvecklingsprojekt? Nu har du möjlighet att axla rollen som HR Business Partner för ett vikariat på Lantmännens Gemensamma Funktioner & Fastigheter. Vi söker dig som har - precis som vi – Business in mind & People at heart!

Det här kommer du att göra

Som HR Business Partner är ditt huvudsakliga fokus att ge ett verksamhetsnära och kvalificerat HR-stöd till ett antal avdelningar så som Group IT, Group R&D, Central Procurement och Fastigheter. I tillägg till detta kommer du vara en aktiv deltagare i både IT:s och Fastigheters ledningsgrupper där du bland annat förväntas leda den strategiska ledarförsörjningen. Utöver detta kommer du att få huvudansvar för ett antal processer och projekt så som årlig lönerevision och fortsatt implementation av vårt nya HR-system.

Rollen är, utöver ovan, en traditionell HR Business Partner roll som innebär allt från arbetsrättsliga frågor och performance/talent management, till ledar- och organisationsutveckling, personalärenden, facklig samverkan och rekrytering. Du är en viktig partner till våra chefer som du stöttar, coachar och utmanar för att utveckla ledarskapet, verksamheten och därmed i förlängningen också våra affärer.

Du tillhör ett professionellt, roligt och ödmjukt team med en HR-chef och en ytterligare HR Business Partner. Vi delar med oss av vår kunskap och hjälper varandra att lyckas. På så sätt inspirerar och motiverar vi varandra att utvecklas till sin fulla potential.

Tjänsten är ett vikariat på 1 år (önskat startdatum 1 september 2023) med goda möjligheter till förlängning och fortsatt utveckling inom Lantmännen. Du är placerad i Stockholm på vårt huvudkontor i Stadshagen och rapportera till HR-chef för Lantmännens Gemensamma Funktioner, Fastigheter & Energi.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet från en liknande roll, gärna från ett större bolag/koncern med komplex organisation
  • Erfarenhet av att självständig driva HR-processer och hantera komplexa personal- och organisationsfrågor
  • Erfarenhet av att stötta chefer på alla nivåer i olika typer av frågor
  • Relevant universitetsutbildning inom HR eller närliggande område
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
  • Med fördel erfarenhet av systemet Workday.

Du är:

  • Affärsmässig och har förmågan att koppla valda strategier och prioriteringar inom verksamheten till den dagliga verksamheten
  • Flexibel och uppskattar en föränderlig samt tempofylld miljö, men ändock innehar god förmåga att planera och strukturera processer

  • Driven, självgående och bekväm med att ta egna beslut

  • En prestigelös och ödmjuk relationsskapare. Vi har en vänlig och öppen kultur i Lantmännen som vi är väldigt stolta över!

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och allas lika rättigheter och möjligheter där alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 13/6. Urval kan komma att ske löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Malin Johansson,

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb