Inaktiv platsannons

Front end-utvecklare i Malmö

Om tjänsten

Front end-utvecklare

Du drivs av att utveckla användbara och snygga webbar för att stärka verksamheter och affärer genom ökad digital närvaro. Då är Knowit rätt ställe för dig att söka dig till!

Du kommer att jobba som konsult med front end-utveckling av webbapplikationer för marknadsföring och verksamhetssystem. Hos oss har du möjligheten att få jobba med stora projekt och ledande varumärken samt långsiktiga kundrelationer där vi kan påverka och driva frågor mer än bara för stunden.

Just nu söker vi dig som har minst två års erfarenhet av front end-utveckling i moderna utvecklingsmiljöer. Vi jobbar främst med AngularJS, JavaScript, Node.js, HTML, SASS/CSS, Gulp/Grunt och Git. Du tycker att det är kul att koda men har även sinne för användbarhet, form och färg samt är van att samarbeta med UX/UI designers.

Du vet hur viktigt det är att lyssna på kunden och förstå deras kända och okända behov, att ta ansvar och engagera dig med full kraft i hela utvecklingsprocessen. Du brinner för att lära dig nya saker och vill vara med och utveckla både vår verksamhet och våra kunders. Du tycker även om att dela med dig av din kunskap och din erfarenhet till dina kollegor. Vi vill att du talar och förstår svenska. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba tillsammans långsiktigt.

Arbetet sker mestadels inom Öresundsregionen men distansarbete med resor kan förekomma i kortare och längre perioder. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland sitter du i projekt placerade på vårt schyssta centrala kontor i Malmö.

Känner du igen dig i det vi beskriver här? Skicka då din ansökan med CV och en kort beskrivning av dig själv. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte utan skicka den idag.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier