Inaktiv platsannons

Produkt ambassadör Redbull - Stockholm

År 1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, de skapade en helt ny produktkategori - energidrycker. I dagsläget har Red Bull mer än 10400 anställda i över 167 länder med en försäljning på över 5 miljarder burkar årligen. The Word of Red Bull erbjuder en plattform där du kan använda din talang och passion för att utvecklas och göra skillnad. Ta reda på varför vi är annorlunda.

Om tjänsten

Red Bull Wings Team är en viktig del i Red Bulls marknadsföringsstrategi. Wings Teams uppgift är att driva produktkännedom, supporta vår säljkår, vinna nya konsumenter samt introducera befintliga konsumenter till fler konsumtionstillfällen. Red Bull kan nu presentera en ny produkt till familjen, Simply Cola. Simply Cola består av 100 % naturliga ingredienser och är en uppfriskande och törstsläckande dryck. Alla arbetstillfällen kommer att vara olika; från att sampla Simply Cola till törstiga livsnjutare som grillar på stranden, studenten som sitter i parken och tar en paus från plugget eller till idrottsmannen som unnar sig det där lilla extra. Wings Team Members är ansiktet utåt för Red Bulls varumärke och vi ser till att varje konsument får en personlig upplevelse. Detta är ett av de bästa studentjobben i världen!

Vänligen förklara i ditt personliga brev varför din erfarenhet är relevant för den tilltänkta positionen på Red Bull, var specifik. Vi vill se din personliga stil - vad som gör dig unik och varför du anser att din nästa utmaning finns hos oss.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Promotion / Eventpersonal | Marknadsföring / PR | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier