Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Inspirerande Projektledare Seaeye i Linköping

Linköping | Östergötlands län | Civilingenjör / Arkitekt | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb)

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Seaeye, inom affärsenhet Underwater Systems, expanderar och behöver därför förstärka med ytterligare medarbetare. Produktportföljen omfattar bland annat sensorer och autonoma undervattensfarkoster och enheten arbetar med både utvecklingsprojekt och vidmakthållande av levererade system. Vår verksamhet är i ett expansivt skede där en anställning hos oss ger många möjligheter och utvecklingsvägar i yrkesroll och karriär.

Tjänsten som projektledare är placerad på kontoret i Linköping. Här kommer du tillhöra projektkontoret – en avdelning med god stämning som idag består av 6 kollegor med ansvar för Seaeyes projekt. Här får du möjligheten att påverka och vara med när vi fortsätter växa och tar oss an nya utmaningar.

Din framtida utmaning

I en miljö med öppen kommunikation, en tro på mångfald och en vilja att förbättra och förändra får du som projektledare för obemannade undervattenssystem leda spännande projekt mot externa kunder. Du kommer ta dig an varierande arbetsuppgifter som bland annat består av kalkylering, offertarbete och förhandlingar. Våra internationella affärer ger dig även möjligheten att resa utomlands och bygga ett globalt nätverk. Dessutom erbjuder vi dig balans mellan jobb och fritid.

Den du är idag

För att trivas i den här rollen behöver du ha några års erfarenhet från en ledande position inom projekt, som du gärna kombinerar med en teknisk examen från universitet eller högskola.

För oss är även din personlighet och erfarenhet viktig – kanske till och med viktigare. Du har bred teknisk kompetens och ett utpräglat affärsmässigt tänk. Dessutom bidrar du med förmågan att motivera, entusiasmera och leda ditt projektteam mot sunda resultat. Vår internationella miljö ställer krav på din förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Inspirerande Projektledare Seaeye i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis