Inaktiv platsannons

2st Ventilationstekniker till Östergötland i Linköping

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com

Om tjänsten

ISS och AB Stångåstaden i Linköping har ett ramavtal för ventilationsanläggningsarbeten, vilket omfattar felavhjälpande underhåll och planerat underhåll i AB Stångåstadens fastigheter. Genom ett gott partnerskap ska vi åstadkomma en serviceupplevelse för AB Stångåstaden och deras hyresgäster. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Ventilationstekniker till Teknik & Energi i Östergötland

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu 2st Ventilationstekniker. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Rollen som Ventilationstekniker hos ISS
I rollen som ventilationstekniker kommer du att arbeta med, service, installation, injustering och felsökning av ventilationssystem för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund.

Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:

  • Ansvarar för installation, service, och felavhjälpande underhåll av ventilationsanläggningar.
  • Ansvarar för mindre projekt och installationer.
  • Ansvara för injustering av luftflöden i ventilationsanläggningar.
  • Ansvara för utredning/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
  • Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund.
  • Ansvara för att bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare.

Vem är du?
Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har minst fem års yrkeserfarenhet av fastighetsteknisk drift inom ventilation. Vi söker dig som har förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning på ventilationsteknisk drift. Har du även specialistkompentens inom t.ex. styr & regler, el, värme och kyla så är det meriterande. Du kommunicerar på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Övrigt
B-körkort krävs. Grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, internet, ärendehanteringssystem)


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
IT, Hantverkare, Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska