Inaktiv platsannons

Student till finansbolag i centrala Malmö

​Invoice Finance är ett snabbväxande och dynamiskt företag på stark frammarsch på den Svenska finansmarknaden. Ambitionen är att Invoice Finance ska vara den ledande finansiella organisationen inom finansiering och administration av kundfordringar, och vi når dit genom god kvalitet och effektiva lösningar för kunden.

Om tjänsten

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att ta kontakt med människor och vill utvecklas inom försäljning och bli bäst på det du gör i ett framgångsrikt företag. För att Du ska trivas i tjänsten ser vi gärna att du är,

- Utåtriktad, positiv och öppen.

- En vinnarskalle som stimuleras av att nå höga mål.

- En ansvarsfull lagspelare som fokuserar på uppgiften.

- Driftig och orädd som trivs i ett högt arbetstempo.

Vi värdesätter personliga egenskaper framför tidigare arbetslivserfarenheter, men det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet.

Vad erbjuder vi dig?

Förutom en deltidstjänst på vårt centrala kontor precis vid Malmö centralstation så erbjuder vi alla en 1-2 dagars internutbildning där vi tittar närmre på vår produktportfölj. Arbetstiderna sätts veckovis och anpassas helt och hållet efter era förutsättningar under era studier.

Vår personal är vår största tillgång, och vi är måna om att ge dem de allra bästa förutsättningarna för att växa och lyckas. Du kommer få stark stöttning och coachning från dina kollegor. Tillsammans skapar vi branschens bästa lösningar för kunden.

På Invoice Finance står vi för att alltid agera utifrån etik och moral, och på så vis hjälper vi våra kunder och växer tillsammans med dem.

För frågor om tjänsten: Daniel Lindh - 0769479191

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb