Inaktiv platsannons

Koordinator till Expansionsavdelningen Stadium i oss

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement!

Expansionsavdelningens ansvar är att verkställa de etableringsbeslut som tas. Det innefattar allt från nyetablering till ombyggnation och inköp samt löpande förvaltning av butiker, så att uppsatta mål och nivåer uppnås.

Din roll
I tjänsten som Koordinator kommer du ha ansvar för avdelningens support till våra butiker i Sverige, Tyskland och Finland. Du kommer ha daglig kontakt med våra butiker gällande de ärenden som kommer in till vårt ärendehanteringssystem via mail och telefon. Du koordinerar samtliga insatser som krävs för att hitta lösningar till inkomna ärenden tillsammans med våra samarbetspartners och leverantörer. I rollen ingår drift, administration och utveckling av all ärendehantering i vår helpdesk.

Din profil
Vi söker dig som har en ekonomutbildning på gymnasienivå och goda kunskaper i MS Office. I rollen som Koordinator är det viktigt att du brinner för service och trivs med att samarbeta med andra. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och trivs i ett högt arbetstempo med många varierande arbetsuppgifter och ett lösningsorienterat fokus. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Givetvis delar du vår passion för ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Carl Torell:   

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-01-08. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
oss
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)