Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent (vik) Stadium i oss

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

En av våra finskspråkiga medarbetare ska vara föräldraledig och därför söker vi nu en vikarie till Ekonomiavdelningens kassa/kund-grupp på Servicekontoret i Norrköping.

Din roll
Tillsammans med kollegorna i kassa-/kundgruppen kommer du att säkerställa att vi har en enkel, säker och tillförlitlig redovisning av kassorna i butik samt att vi har en lika enkel, säker och korrekt kundfakturahantering. Du kommer, tillsammans med övriga i gruppen, ansvara för att den löpande redovisningen sker enligt god redovisningssed och på ett effektivt sätt.

I de dagliga rutinerna ingår support till butik gällande kassa/kontor, bokföring av kassor, kundfakturering och annan löpande bokföring samt avstämning av tillhörande konton. Att effektivisera rutiner i butik gällande kassa/kontor samt rutiner på avdelningen gällande avstämningar och löpande redovisning är också en del av jobbet.

Din profil
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och samtidigt utåtriktad och nyfiken. Erfarenhet av kassaarbete i butik och dagsavslut är meriterande. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska samt att du antingen behärskar finska eller engelska, både i tal och i skrift. Givetvis står du bakom Stadiums mission om ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är ett vikariat på heltid under cirka 12 månader. Tillträde efter överenskommelse under våren 2017.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under ”Lediga jobb” på
Frågor om tjänsten besvaras via mail av Maria Stenberg:

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-01-18. Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
oss
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)