Inaktiv platsannons

Catering Host Hotell och Butik till Tallink Silja i Stockholm

Catering Host Hotell och Butik till Tallink...   Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn. På Tallink...

Om tjänsten

Catering Host Hotell och Butik till Tallink Silja

 

Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn. På Tallink Silja erbjuder vi ett roligt arbete med mångsidiga arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vår målsättning är att vara Östersjöns bästa serviceföretag varför kvalitet och personlig service alltid kommer i första hand.

Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 17 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. AS Tallink Grupp har 6800 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Tallink Silja söker serviceinriktad och drivna Catering Host inom hotell (Commodore Class) och butik ombord på Silja Symphony

Tallink Silja strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär varierande arbetsuppgifter, ansvar, samarbete och utveckling. Nu söker vi dig som vill ha det optimala jobbet och vill arbeta ombord hos oss under schemalagd tillsvidaretjänst med start i början av april eller tidigare som Catering Host inriktning i Hotell eller Butik ombord på Symphony.

Som Catering Host arbetar du med ansvar för kundservice, försäljning, kassa och lagret. Du jobbar stundvis med varuinventering och påfyllning och bör ha god produktkännedom och god inblick i sortimentet ombord.

Vi söker dig som:

- Är kundorienterad med en förmåga att skapa goda kundrelationer
- Har erfarenhet av försäljning och kassahantering
- Har god fysik och trivs med ett fysiskt krävande arbete
- Är van att arbeta med MS Office paketet
- Är stresstålig, flexibel och positiv
- Har hög servicekänsla, social kompetens och samarbetsförmåga vilket är A och O
- Har erfarenhet av butiks- och lagerarbete relaterat till detaljhandeln
- Meriterande med truckkort

I ditt arbete som Catering host möter du ständigt nya människor vilket kräver att du har god social kompetens och du är service minded. För att lyckas bör du även vara positiv och självklart ha en god produktkännedom. Du är målinriktad och engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas. Du är ordningsam och flexibel med vana att arbeta i ett högt tempo samt tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom gott samarbete.

Det är viktigt att du talar och skriver finska, svenska och engelska obehindrat och kommunicerar tydligt i tal och skrift då alla som arbetar ombord bland annat har en uppgift i säkerhetsorganisationen.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord, glädje, engagemang, samarbete och professionalism. 

Är du vår nya arbetskollega? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka in din ansökan via vår hemsida senast den 31 januari.
Märk din ansökan ”Catering Host Hotell” eller ”Catering Host Butik”.

Tjänsten beräknas starta i början av april eller tidigare och vi jobbar löpande med rekryteringsprocessen.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Restaurang, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska