Inaktiv platsannons

Kock och kallskänka i Stockholm

Kock och kallsk... Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn. På Tallink Silja erbjuder vi ett roligt...

Om tjänsten

Kock och kallskänka

Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn. På Tallink Silja erbjuder vi ett roligt arbete med mångsidiga arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vår målsättning är att vara Östersjöns bästa serviceföretag varför kvalitet och personlig service alltid kommer i första hand.

Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 17 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. AS Tallink Grupp har 6800 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.


Är du kock eller kallskänka och vill vara en del av vårt härliga team ombord?


Vi på Tallink Silja Line söker nu skickliga kockar och kallskänkor till våra fartyg Silja Symphony och Galaxy för behovsanställning men även för framtida långtidsvikariat samt möjligheter till tillsvidare anställning.

Vi erbjuder ett arbete i en spännande miljö med ett stort utbud av restauranger, bl a, À la carte, grill, fisk och skaldjur samt buffé.

Som kock och kallskänka är din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa mat av hög kvalitet som i sin tur skapar nöjda gäster som återvänder till oss. Tillsammans med dina kollegor skapar du en stark, sammansvetsad arbetsmiljö där trivsel och stolthet är viktigt för att kunna erbjuda våra gäster det allra bästa.

Vi förutsätter att du har minst två års yrkeserfarenhet inom restaurangbranschen eller motsvarande. Vi ser gärna att du har restaurangutbildning som kock/kallskänka och en bred matlagningskunskap med intresse för både det varma och kalla köket.

Vi söker dig som:

  • Har en passion för matlagning
  • Brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar
  • Har viljan att ta del i den kreativa processen
  • Trivs med att arbeta i högt tempo
  • God social kompetens samt god samarbetsförmåga

För att lyckas bör du vara positiv, social och ha en hög servicekänsla. Du är målinriktad och engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas. Du är flexibel och van att arbeta i ett högt tempo samt tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom gott samarbete.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord, glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket.

Är du vår nya kollega ombord?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida!

Intervjuer och inskolningsperioder sker löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Restaurang, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska