Inaktiv platsannons

Butikschef 100% Stadium Tuna Park i Eskilstuna

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Som butikschef på Stadium har du det direkta ansvaret för försäljning och personal i butiken. Du har ansvaret för butikens resultat, trivsel, engagemang och arbetet hos dina medarbetare. Du kommer att arbeta i den dagliga driften tillsammans med ditt team och blir givetvis en viktig förebild. Du gillar sport och människor och älskar att vara i butik och sälja. Du vet vad det innebär att sätta kunden i fokus och att driva en butik mot tuffa försäljningsmål. När du fungerar som bäst, drar du med dig hela butiksteamet med din entusiasm, servicekänsla och kamratanda. Det smittar av sig på kunderna och det märks på resultatet.

Din profil
Vi tror att du är en person som växer med utmaningen och som har modet att testa nya idéer och arbetssätt. Att du har förmågan att se helheten, men också människors skiftande behov. Att du är en öppen person med ett tydligt ledarskap som kan sprida glädje och energi. Att du är strukturerad, kan sätta tydliga mål, skapa förutsättningarna för att nå dem samt stöttar människor i genomförandet och är noga med uppföljningen. Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av budget- och personalansvar inom detaljhandeln gärna med inriktning mot sport och sportmode. Ett krav är också att du har erfarenhet från ledarskap. Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Placeringsort
Eskilstuna

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på 100 % med tillträde 1 mars 2017 eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida:

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-02-12. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Eskilstuna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)