Inaktiv platsannons

Säljledare Personlig Försäljning 100% Stadium Hamngatan i Stockholm

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Som säljledare med ansvar för den personliga försäljningen har du en nyckelroll i butiken och är en viktig förebild för övriga medarbetare. Du hjälper butikschefen att nå uppsatta försäljningsmål genom att jobba mycket tight ihop med övrig personal i butiken och coacha i försäljning. Du kommer själv ansvara för och arbeta aktivt med kundmöten och utbilda övriga medarbetare i den personliga försäljningen. I din roll kommer du planera och driva lokala säljtävlingar samt ha ett ansvar för att alla i butiken är uppdaterade på kampanjer, aktiviteter och håller aktuella deadlines. Som säljledare ingår du också i butikens ledningsgrupp och har ett övergripande ansvar för butiken när butikschefen inte är på plats.

Din profil
För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter och utmaningar istället för problem. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, och är bra på att prioritera arbetsuppgifterna i butiken. Ett krav är att du har erfarenhet av försäljning och det är viktigt att du förstår vad det innebär att driva butik mot uppsatta mål. Det är önskvärt att du som söker har jobbat i en ledande befattning inom detaljhandeln eller liknande tidigare. För att trivas hos oss bör du vara strukturerad i ditt arbetssätt, ha en känsla för service, duktig på att driva försäljning och älska att jobba med människor. I din roll blir du både en coach och en inspiratör för dina medarbetare.

Placeringsort
Stockholm

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen” Sök jobbet " under fliken "lediga jobb" på .

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida:
Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)