Inaktiv platsannons

Amnesty gör skillnad i världen - vill du hjälpa till? Bli värvare i Skåne! i Malmö

Amnesty gör skillnad i världen - vill du hjälpa till? Bli värvare i Skåne!

Om tjänsten

Amnesty International är en global människorättsorganisation som med gemensamma krafter vill skapa en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vill du hjälpa oss? Läs mer om Amnesty International på Som medlemsvärvare pratar du med människor för att informera om orättvisor runt om i världen, och inspirera dem att aktivt ta ställning för människors lika värde genom att bli medlemmar i organisationen.

Vi arbetar dagtid i team utomhus, och jobbar resultatinriktat mot gemensamma och individuella mål. Vårt team värvar medlemmar på gator och torg i Malmö men åker också regelbundet ut till olika städer i Skåne. Genom samarbete och engagemang hjälps vi åt att tillsammans bidra till Amnesty Internationals globala arbete med att stärka de mänskliga rättigheterna.

På Amnesty är vi måna om dig som medarbetare och lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas hos oss. Som medlemsvärvare på Amnesty får du direkt inblick i arbetet på Amnestys Malmökontor, kontinuerlig coachning, samt utbildning i Amnestys arbete, mänskliga rättigheter, retorik och värvningsteknik. Du får också fast månadslön och trygga anställningsvillkor.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är social och har lätt för att ta kontakt med okända människor. Du har ett intresse för mänskliga rättigheter, och har kunskap inom området eller är intresserad av att lära dig mer. Du är målmedveten och motiveras av att nå resultat, och du har en stark vilja att lyckas.

För att kunna jobba som medlemsrekryterare måste du kunna uttrycka dig väl i tal på svenska och du måste vara minst 18 år. Tidigare erfarenhet av liknande roll är meriterande, men inget krav.


Vi erbjuder dig

  • Utbildning i mänskliga rättigheter och chansen att göra en viktig insats ihop med fantastiska kollegor.
  • Anställningen inleds med ett två månaders-kontrakt. Därefter sker anställningen via löpande tre-månaderskontrakt som förnyas enligt avtal.
  • Fast månadslön (ej provision). Betald semester samt betald ledighet i samband med röda dagar. Löneökning efter 2 månaders anställning.
  • Dagarbete måndag till fredag inkl. utbildningstimmar på kontoret (totalt 29 timmars arbetstid per vecka.)
  • Ersättning för resor till och från kontoret under utbildningsdagarna och kaffe ute på stan under kalla säsonger.

Önskat tillträde så snart som möjligt.
Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Försäljning / Inköp | Marknadsföring / PR | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb