Inaktiv platsannons

Telefonförsäljare av banners

Telefonförsäljare av banners Er arbetsuppgift är att sälja bannersplatser till vår webbplattform www.brukarkoll.se Banners är en reklamplats som visas på vår webbsajt under en tidsbegränsad period Ni arbetar hemifrån när det passar er!

Om tjänsten

Ni sköter försäljningen av våra banners på vår webbplattform.

Ni arbetar hemifrån under de tider som passar er, vi tillhandahåller er vilka kunder ni ska ringa d.v.s. ni får färdiga kundkontaktlistor av oss med telefonnummer samt kontaktperson på den person ni ska ringa för att planera in
bokningar av tidsbegränsad banner annonsering.

Ni återrapporterar dagligen till oss på blanketter som vi tillhandahåller till er, vi har färdiga blanketter som ni fyller i efter varje avslutad arbetsdag som ni enkelt mailar oss.

Vi tillhandahåller er all information såsom blanketter mm som ni fyller i, kundkontaktregister mm som ni behöver i ert dagliga arbete.

Detta är ett väldigt fritt arbete och ni har själv stora möjligheter att styra över er arbetstid, men viktigt att arbetstiden sker runt kl. 08.00 -17.00 då det kan vara svårt att nå rätt person efter ordinarie arbetstid.

Arbetet innebär att ni sköter hela vår bannerförsäljning, vi har en garantilön som vi betalar ut, samt har ni stora möjligheter att själva styra vilken lön ni avser att tjäna då arbetet är provisionsbaserat d.v.s. ju mer banners utrymme ni bokar upp desto högre ersättning betalar vi ut.

Arbetet kan även vara ett bra komplement ifall ni idag endast har ett 1/2 tids arbete, då är detta arbete perfekt komplement för er.

Vi ser det som en stor fördel om har ni arbetat med något liknande tidigare och om ni är väldigt social och har lätt för att prata med människor.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Nationell
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Försäljning / Inköp, Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Försäljning / Inköp | Projektledning / Konsultjobb | Marknadsföring / PR | Jobb för kommunikatörer | Jobb för marknadsförare | Deltidsjobb | Extrajobb | Heltidsjobb (erfaren) | Annan