Inaktiv platsannons

Transport/Lagermedarbetare till Dagab Inköp och Logistik i Jönköping

Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Om tjänsten

Bli en av oss

Vårt uppdrag är att se till att Axfoods butiker får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Vi söker en person till lagret i Jönköping.

Det här får du göra

Som Transport/lagermedarbetare är du en viktig del av en relativt liten grupp som jobbar tätt inpå varandra. Din huvudsyssla är att lossa inkommande gods och omfördela ut det på lagret för att sedan lasta det på våra egna lastbilar och släp som går vidare ut till butikerna. Eftersom vi lastar och hanterar alla våra lastbilar och släp själv, ser vi gärna att du har god kunskaper i lastning och även körvana med lastbil och släp. Truckarna vi använder är ledstaplare och kommer att vara ditt huvudsakliga hjälpmedel.

Det här förväntar vi oss

Vi ser gärna att du har en sund livsstil där träning är ett naturligt inslag. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns. Som person är du ansvarsfull och du kan arbeta självständigt efter tydliga mål, med arbetslagets bästa för ögonen. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Tempot är högt och du behöver vara stresstålig. Att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska är viktigt eftersom instruktioner, arbetsledning och övrig information ges på svenska.   Erfarenhet av lagerarbete/logistikarbete är meriterande. CE behörighet är meriterande. Godkänd YKB är meriterande. Truckkort för A2 (Ledstaplare) krav.

Mer information

Tjänsten är på 80 % med en heltidstjänst i botten, tillsvidare, som inleds med sex månaders provanställning. Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund. Observera att arbetstiderna är fördelade på kvällar, nätter och helger. Dagab tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen. Vi vill ha din ansökan senast 31 Mars 2017.

Information om bolaget

Dagab Inköp & Logistik är navet i koncernens logistikflöde och bidrar genom ständiga förbättringar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab Inköp & Logistik är logistikpartner till Axfoods butikskedjor Willys, Willys Hemma, Hemköp och Tempo. Leveranser sker till cirka 600 butiker runtom i landet från de två huvuddistribunalerna Backa i Göteborg och Jordbro i Stockholm och från två kompletterande färskvarulager i Borlänge och Jönköping.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb