Inaktiv platsannons

Inköpare Blommor till Dagab inköp & logistik i Helsingborg

Bli en av oss Dagab Inköp & Logistik är ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs. Till vår kategori- och inköpsorganisation för blommor i Helsingborg söker vi en Inköpare. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om tjänsten

et här får du göra

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i att göra dagliga inköp från våra producenter/leverantörer men även att leta upp och etablera nya affärskontakter. I arbetet ingår även volymplanering, prisförhandling samt dagliga avrop. Du skall dessutom hålla dig uppdaterad med rådande marknadssituation. Arbetet som inköpare sker i direkt samarbete med Kategorichefen. Organisationen är under uppbyggnad, därför är arbetsuppgifterna mångsidiga och utförs oftast i högt tempo och med korta beslutsvägar.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som är en god förhandlare, analytisk, resultatinriktad samt har väl utvecklad affärsförmåga. Eftersom kategorin blommor handlar mycket om impulsstyrd försäljning är det av största vikt att du har en känsla för färg och form. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande kunskaper. Vi ser det meriterande om du har ett par års erfarenhet från inköpsarbete inom branschen eller på annat relevant sätt haft liknande arbetsuppgifter. Eftersom en stor del av leverantörskontakterna är internationella förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift. Du skall förutom ovanstående ha goda datakunskaper.

Mer information

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Information om bolaget

Dagab ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs. Genom att tillhandahålla ett effektivt sortiment och optimala logistiklösningar bidrar Dagab till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab omsätter drygt 39,8 miljarder kronor (2015) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Sommarjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Detaljhandel | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Sommarjobb