Inaktiv platsannons

Semestervikarie Butiksupport till Dagab sortiment & inköp i Jönköping

Bli en av oss Vi söker en semestervikarie till vår Butiksupport på Dagab Sortiment & Inköp i Jönköping. Dagabs Butiksupport har en viktig roll i att ha daglig koll på flödet av varor och information mellan Dagab och våra kunder/butiker.

Om tjänsten

Det här får du göra

Du fungerar som kontaktperson och supportresurs. Du kommer att ingå i Dagabs butikssupportgrupp och i huvudsak arbeta administrativt med granskning av reklamationsrapporter. Du kommer också att ha kontakt med våra butiker vid störningar, såsom försenade leveranser eller saknade varor. Orderläggning och kontrollkörningar är också arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.

Det här förväntar vi oss

Att du är serviceinriktad, noggrann, kommunikativ och trivs i rollen som problemlösare. Du har relevant PC-vana inkl. Office 365 och kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service.

Mer information

Arbetstid är heltid, måndag till fredag. Tillträde till tjänsten är i början av juni och fram till 2017-08-13.

Information om bolaget

Dagab Inköp & logistik AB innefattar inköps- och logistikfunktionerna inom Axfoodkoncernen. Divisionen Sortiment & Inköp ansvarar för inköp, sortiment- och kategorifrågor, egna märkesvaror (EMV) samt miljö/kvalitet/hälsa. Alla leverantörsavtal förhandlas centralt av Sortiment & Inköp. Dagabs verksamhet ingår i Logistikdivisionen som är navet i Axfoods logistikflöde och bidrar till att öka butikernas lönsamhet genom effektiva logistiklösningar. Dagab Inköp & logistik AB är ett supportbolag till Willys, Hemköp, Tempo, Handlarn, Axfood Närlivs och Axfood Snabbgross.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb