Inaktiv platsannons

Produktionsplanerare i Jönköping

 Vill du planera produktionen på nordens största lager?

Om tjänsten

Vi utökar nu vårt team av produktionsplanerare och söker ytterligare en medarbetare till vårt högteknologiska distributionscenter i Jönköping!

Produktionsplaneringen hos Planning & Analyse på Elgiganten Logistik AB är spindeln i nätet i produktionen och består i huvudsak av tre olika områden som syftar till att planera och hantera ordernedtag, planera bemanning i de producerade processerna samt optimera och övervaka produktion i automationsanläggningen.

Ansvarsområden

Som produktionsplanerare arbetar du strategiskt för att effektivisera hanteringen av transporter och lastningar samt övervakar och planerar de dagliga ordernedtagen. Du deltar i både kort- och långsiktigt planeringsarbete av volym och resurser. Gemensamt med ansvariga processledare skapar du en effektiv personalplanering samt agerar stöd för att gällande lagar och lokala överenskommelser följs. Även ansvar för att övervaka automationsanläggningen samt kommunicera med ansvarig personal för denna ingår i rollen som produktionsplanerare.

Personliga Egenskaper

God kommunikativ förmåga

Serviceinriktad och anpassningsbar

Förmåga att se samband i verksamheten och förstå processer, samt omsätta till rutiner

Problemlösande med god förmåga till att prioritera och ta egna beslut

Mycket driven, utvecklingsorienterad och handlingskraftig

Kvalifikationer

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Utbildning inom logistik eller produktion är meriterande

Tidigare erfarenhet av planering, optimering eller analysarbete

Former

6 månader provanställning

Tvåskift

Elgiganten Logistik AB

Elkjøp är ett av Nordens största handelsföretag inom hemelektronik och elektriska hushållsapparater. Elkjøp-koncernen, inom vilken Elgiganten ingår, omsätter drygt 33 miljarder NOK. Koncernen har etablerad detaljistverksamhet i samtliga nordiska länder inklusive Island, Färöarna och Grönland.

Samtliga drygt 400 varuhus i Norden får i huvudsak sin varuförsörjning från ”hjärtat” inom koncernen, det 107 000 m2 stora distributionscentret i Jönköping, Nordic Distribution Center respektive från Distributionscentret i Brno på 26 000 m2

Koncernen har ca 13 500 anställda och ägs av brittiska Dixons Carphone, en av Europas största återförsäljare inom hemelektronik.

Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb