Inaktiv platsannons

Driftledare, Linköping

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com

Om tjänsten

Vi söker driftledare med ansvar för lokalvård i vårdmiljö (hygienstädning) inom vårt uppdrag i Linköping.

Arbetsuppgifter
Som driftledare ansvarar du för att kundens förväntningar på kvalitet ska uppfyllas genom att och styra verksamheten i nära samarbete med dina medarbetare och din närmaste chef samt i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policys.
Du ansvarar för den löpande driften inom ditt driftområde och för att arbetet bedrivs i enlighet med avtalat kontrakt och på effektivast möjliga sätt.

Din profil
Du vill utmana dig själv inom affärer där människor och service står i fokus och du är lyhörd och ansvarsfull och drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass! Du har lägst gymnasieutbildning samt eventuell påbyggnadsutbildning eller likvärdig erfarenhet/kunskap. Du har minst grundläggande IT-kunskaper och behärskar god svenska i tal och skrift. Erfarenhet av och kunskap om branschen samt ledarskapserfarenhet är ett krav. Erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö, SRY, PRYL och INSTA är meriterade.
Personliga egenskaper som värdesätts är mål- och resultatinriktning, kommunikativ förmåga samt förmåga att inta ett helhetsperspektiv och utifrån det kunna prioritera. Som person bör du vara trygg, tillgänglig och tydlig, relationsskapande och engagerande samt kunna bygga förtroende och skapa stabilitet i din arbetsgrupp. God samarbetsförmåga och planeringsförmåga är en förutsättning för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
HR / Management, Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | HR / Management | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)