Inaktiv platsannons

Semestervikarier, Linköping

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder.

Om tjänsten

Till vår verksamhet på US i Linköping söker ISS Sjukvård positiva och engagerade servicemedarbetare för extraarbete och sommarvikariat.

Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler, främst i vårdmiljö (hygienstädning).

Erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet är meriterande. Likaså utbildningar såsom SRY, PRYL eller liknade.

Din profil: Vi söker dig som vill bli en i vårt gäng av serviceinriktade, ansvarsfulla, drivande och härliga medarbetare!

Du måste trivas i rollen som representant för ISS och dela vår vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du drivs av att göra ett riktigt bra jobb som gör kunden nöjd, och lite till.

Som person är du bra på att planera din arbetsdag och du är uppmärksam på vad som kan förbättras. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov och krav och att du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Att samarbeta och hjälpas åt är en del av vår vardag och du ska ha förmågan att arbeta både enskilt och i grupp. Du delar med dig av din energi och ditt goda humör och du bidrar till en skön stämning i arbetsgruppen.

För att minimera olyckor och tillbud är det ett krav att du förstår svenska i både tal och skrift.

Övrigt: Vi söker ersättare och extrapersonal till vår verksamhet samt ett flertal sommarvikariat med varierande sysselsättningsgrader.

Välkommen med din ansökan!


Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Städning / Fastighetsskötsel | Deltidsjobb | Extrajobb | Sommarjobb