Inaktiv platsannons

Ekonomiavdelningen söker Bolagsansvarig för Actic Fitness GMBH i Solna

Actic är en ledande friskvårdskedja med ungefär 170 anläggningar och över 210 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vår vision är ett friskare samhälle genom träning. Vi förverkligar vår vision genom att inspirera och engagera en människa i taget till ett aktivt träningsliv. Vi engagerar oss även på olika sätt i det lokala samhället för att kunna bidra till ett friskare Sverige.

Om tjänsten

Arbetar du på en ekonomiavdelning idag? Lockas du av helhetsansvar och söker en självständig roll? Pratar du tyska obehindrat? Då är detta rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du bland annat att ansvara för redovisningen för det Tyska bolaget inom Actic koncernen. Som Bolagsansvarig har du en nyckelposition på Actics globala ekonomiavdelning som idag består av 17 personer. Tjänsten innebär att utveckla, förvalta och säkerställa Actic-koncernens finansiella position. Du kommer ansvara för att aktivt följa upp och säkerställa att det tyska bolagets redovisning är korrekt och upprättas enligt företagets ställda riktlinjer samt tyska lagar och regler.

Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar, moms- och skattedeklarationer, arbetsgivaravgifter, och även viss fakturering
  • Årsbokslut som du självständigt upprättar samt är delaktig i månadsrapportering
  • Utveckling och förbättring av arbetsrutiner för Finance avdelningen inom koncernen tillsamman med Bolagsanavariga för de övriga länderna

Tjänsten är placerad i Solna Business Park i Stockholm, det finns utmärkta träningsmöjligheter då kontoret ligger ett stenkast från ett av Actics gym. Rollen rapporterar till Head of Group Accounting.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet från en liknande roll. Du kan upprätta bokslut självständigt och du ska har arbetat med tysk redovisning tidigare. Vidare är du en van Excelanvändare och det är en fördel om du tidigare har arbetat i Navision. Du behärskar tyska obehindrat i tal och skrift då daglig kontakt med kollegor och externa parter i Tyskland förkommer i tjänsten.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och pålitlig. I denna roll är det viktigt att du kan arbeta självständigt med redovisning för det bolag du ansvarar för och driva ditt egna arbete. Du tar initiativ och kommer med egna idéer för att effektivisera arbetssätt. Utöver detta är du en person som tycker om att ha många kontaktytor och som har en god kommunikativ förmåga.

Denna tjänst passar dig som vill arbeta med redovisning i en dynamisk miljö, och har du även ett träningsintresse är det självklart välkommet.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ‪#‎ingaursäkter.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Extrajobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Solna | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Extrajobb