Inaktiv platsannons

Leveranskoordinator, Networks (vikariat) i Stockholm

Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om. Det är här Telenor kommer in.

Om tjänsten

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

Vilka är vi?

Gruppen IP Production är en del av Network Operations på Telenor. Vi ansvarar för leverans: från beställning till aktivering samt 2:nd line felavhjälpning av lösningar för Telenors företagskunder. I teamet är vi idag 20 personer som med olika kompetenser samverkar till en effektiv leverans och enastående kundupplevelse.

Till gruppen söker vi nu en Leveranskoordinator. Vår tro är att det blir högre kvalitét för kunden, och mer stimulerande för gruppen, om man som medarbetare breddar sina kunskapsområden och vågar anta utmaningar. I rollen finns därmed goda möjligheter att öka och utveckla sin kompetens baserat på ambition och fallenhet.

Vad gör en Leveranskoordinator?
Som leveranskoordinator ansvarar du för att samordna leveranser till våra företagskunder, från beställning till driftsatt lösning, med målsättningen att garantera leveransprecision och kvalitét.

Du har daglig kontakt med Telenors företagskunder. Vidare får du ett brett kontaktnät inom Telenor då vi samordnar leveransen tillsammans med flera avdelningar och externa partners.

Passar du ihop med oss?

Vi söker dig som har:

  • Minst ett par års erfarenhet av leveranssamordning eller projektledning, gärna inom telekommunikation
  • Teknikintresse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift

Som person är du engagerad och agerar på eget initiativ, och du tar ansvar för att resultatet blir av hög kvalitet. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i olika problemområden, och göra rationella bedömningar av möjliga lösningar. Du söker aktivt information för att hitta rätt lösning, delar med dig av erfarenhet och information och samarbetar effektivt i dina gränsytor. Då du koordinerar flera leveranser i olika stadier samtidigt ställs höga krav på att du arbetar metodiskt och systematiskt och att du har förmåga att både koordinera och prioritera.

Arbetet sker i en utmanande miljö med högt tempo vilket förutsätter att du är en flexibel och prestigelös lagspelare som alltid sätter kunden i fokus.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra. Vi inspirerar, vi håller vad vi lovar, vi visar respekt mot kunder och kollegor och vi gör saker enklare – vi är Telenor.

Vill du skapa framtiden med oss?

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Vikariat tom 2018-02-28

Telenor Career :
Job family: Business Operation
Job level: B
Job band: Professional

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Marknadsföring / PR | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)