Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Extrajobb inom kundtjänst för framtida uppdrag i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | Kundservice / Call Center | Deltidsjobb | Extrajobb | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning | Annan

Om tjänsten

TNG söker nu engagerade personer till framtida uppdrag inom kundservice / kundtjänst som vill arbeta deltid. Perfekt extrajobb!

Söker du efter ett deltids- eller extrajobb att kombinera med annan sysselsättning inom kundtjänst / kundservice? Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varvid vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter men som vill jobba extra på deltid inom kundservice vid sidan av en annan sysselsättning, exempelvis studier.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag inom olika områden men inom kundservice / kundtjänst. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av goda förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter kan exempelvis vara:

  • Ta emot samtal från såväl privat- som företagskunder
  • Arbeta med administration och ärendehandläggning
  • Stötta den interna organisationen
  • Orderhantering
  • Fakturor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill arbeta extra på deltid och som har en god känsla för vad kundservice innebär. Du är öppen, har lätt för att sätta dig in i olika ärende och gillar att lösa problem. I perioder kan det vara mycket att göra så därför ser vi att du är stresstålig. Vi ser gärna att du har arbetat med någon form av service tidigare, kundtjänst eller administration.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning, Annan
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Extrajobb inom kundtjänst för framtida uppdrag i Stockholm

TNG söker nu engagerade personer till framtida uppdrag inom kundservice / kundtjänst som vill arbeta deltid. Perfekt extrajobb!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis