Inaktiv platsannons

Säljande privatrådgivare till försäkringsbolag i Stockholm

Vi söker dig som vill växa med oss och göra karriär inom försäkringsbranschen!

Om tjänsten

Försäkringar gör skillnad
60 miljarder kronor. Ungefär så mycket pengar omsätter Sveriges försäkringsbolag på ett år. Det är mycket pengar. En bransch som omsätter så mycket pengar har makt att påverka. Och det i sin tur betyder att deras kunder har makt att påverka.

Det är här WaterCircles kommer in i bilden. Hos oss kan du kombinera ett bra försäkringsskydd med miljöhänsyn och använda din konsumentmakt för att påverka världen i rätt riktning. För att du ska kunna vara säker på att vi lever upp till dina (och våra egna) förväntningar, är vi och vi arbetar med miljömärkningen .

Vi lever som vi lär
Varje dag påverkar vi miljön på flera olika sätt i alla delar av vår verksamhet. Vi fortsätter dessutom att ständigt söka efter sätt att minska vår verksamhets miljömässiga fotavtryck.

Om tjänsten:
Du har daglig kontakt med försäkringsbolagets kunder och hjälper dem i deras försäkringsärenden. Du arbetar aktivt med försäljning och rådgivning av våra tjänster till privatkunder via telefon, mejl och egen hemsida. Du ska sedan så fort som möjligt utvecklas till personlig försäkringsrådgivare med din egen kundportfölj! Då ansvarar du för dina egna kunder under hela dennes livscykel hos oss.

Till din hjälp får du två veckors sälj- och försäkringsutbildning med full lön, en egen hemsida med film och presentation av dig själv och bolaget samt kontinuerlig coaching och utbildning.

Vi söker dig:
Som är målinriktad, har mycket energi och en förmåga att se möjligheter i varje enskild kundsituation. Du är en god kommunikatör, positiv och har lätt för att skapa kontakt med människor. Du har erfarenhet av affärsmässig försäljning och direkta kundkontakter samt utbildning motsvarande lägst 3-årigt gymnasium. Har du erfarenhet av försäkringsbranschen är det starkt meriterande.

Vi tycker det är viktigt med internrekrytering av chefer för att behålla och utveckla medarbetare och sprida kunskap i organisationen. Därför söker vi dig som vill växa med oss!

Kort om oss:

Sveriges försäkringsbolag omsätter cirka 60 miljarder på ett år. En bransch som omsätter så mycket pengar har makt att påverka, det i sin tur betyder att deras kunder har makt att påverka. Det är där WaterCircles kommer in i bilden.
Hos oss kan du kombinera ett bra försäkringsskydd med miljöhänsyn och använda din konsumentmakt för att påverka världen i rätt riktning. Vi är och arbetar med miljömärkningen .

Vi erbjuder:

• En bra fast lön och generöst provisionssystem
• Nyrenoverade arbetslokaler i Kista, arbetstider mån-fre 8:00-16:45
• Friskvårdvårdbidrag och tjänstepension
• En trygg anställning och bra arbetsklimat
• Stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)