Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Lösningsarkitekt inom IAM i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Lösningsarkitekt inom IAM

Är du en erfaren lösningsarkitekt inom IAM-området som brinner för att genomföra förändringar och moderniseringar inom området? Det är en stor fördel om du också har sjuk humor och någon konstig hobby. Då kommer du nog att trivas hos oss på Knowit Secure.

Vad kommer du att arbeta med?
Som lösningsarkitekt inom IAM (Identitets- och behörighetshantering) kommer du att driva den arkitektuella utvecklingen inom området genom att analysera, designa och implementera lösningar som uppfyller kundens verksamhetsbehov. Genom att översätta verksamhetens krav till en realiserbar målbild som är i linje med de strategier, principer och riktlinjer som kunden har beslutat skapar du långsiktigt hållbara lösningar. Uppdragen innefattar allt från nyutveckling, vidareutveckling till införande och anpassning av standardprodukter. Arbetsuppgifterna innefattar funktionell och teknisk kravanalys, design av lösningsarkitektur, val av systemkomponenter, specifikation av integrationsbehov och estimering av utvecklingstid.

Våra kunder har ett stort mått av säkerhetsrelaterade krav på de system och lösningar som de vill realisera och vi stöttar våra kunder genom hela framtagandekedjan med utbildningar, systemutveckling eller olika former av tester, allt relaterat till säkerhet förstås. Det är en fördel om du gillar att arbeta i stora, komplicerade och tidskritiska it-projekt.

Många av uppdragen är i multinationella koncerner och det är viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Våra kunder finns främst i närområdet, men resor inom och utanför landet kan förekomma.

Vad förväntar vi oss av dig?
Du har en akademisk bakgrund från universitet eller högskola inom it eller motsvarande. Du ska även ha några års erfarenhet från arbete inom it-arkitektur och IAM-området. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika utvecklingsmiljöer samt multisourcade miljöer. Du är van vid att arbeta med olika teknologier och plattformar, du kan snabbt anamma ny teknik och det är en fördel om du känner dig bekväm inom några av följande områden:

-Microsoftmiljön med AD, ADFS, MIM(FIM)

-oAuth2, openIDconnect, SAML, RBAC, ABAC

-OWASP, GDPR, ISO27002

-Identitetsmodellering

Som person är du självgående och ansvarstagande med stort engagemang för dina arbetsuppgifter och kollegor. Du sätter alltid kunden i fokus och har lätt för att samarbeta och anpassa dig till en föränderlig omvärld. Då tempot stundvis kan bli högt är det viktigt att du är lugn i stressade situationer och kan fokusera på rätt saker samt att du kommunicerar lugnt och tydligt.

Knowit Secure AB
Vi arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom till exempel it-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Nordens mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag. Att vi dessutom är ett av de mest lönsamma och snabbast växande bolagen i branschen gör livet lite lättare.

Knowit Secure är en del i Knowitkoncernen med kontor i Sverige och Norge. I Sverige ligger de i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö.

Vi tar löpande emot ansökningar och intervjuar kontinuerligt, så ansök direkt!


Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Lösningsarkitekt inom IAM i Stockholm

Är du en erfaren lösningsarkitekt inom IAM-området som brinner för att genomföra förändringar och moderniseringar inom området? Det är en stor förd...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis