Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Webbutvecklare i Karlstad

Karlstad | Värmlands län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Webbutvecklare

Knowit Experience utvecklar kreativa lösningar inom digitala kanaler med våra kunder och deras verksamhet i centrum. I vår vardag har vi förmånen att samarbeta med fantastiska kunder, däribland de största i Karlstadsregionen. Vi är totalt ca 550 specialister i Norden som arbetar med webb och digitala kanaler och söker nu ytterligare medarbetare som kan hjälpa oss att förverkliga våra kunders drömmar.

Vi arbetar mestadels med utveckling baserat på Microsofts plattform med olika CMS och ser att du är hemma i och motiveras av webbutveckling och mobila lösningar. Vi arbetar i en föränderlig tillvaro som ett sammansvetsat team där vi lär och inspirerar varandra dagligen, där du är med och formar och delar dina kunskaper. Vi månar om vår starka position och ser till att du växer som utvecklare.

Vi ser att du har din grund i utveckling men samtidigt gärna har ett designöga och kunskaper i HTML, CSS eller skript. Har du erfarenhet av EPiServer är det jättebra, men erfarenhet av andra CMS-system är också meriterande.

Är du nyexad eller erfaren spelar ingen roll, vi letar både nya talanger och etablerade utvecklare.

Vad vi lockar med? Riktigt trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter.

Senaste ansökningsdatum: 30 september 2017

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Webbutvecklare i Karlstad

Knowit Experience utvecklar kreativa lösningar inom digitala kanaler med våra kunder och deras verksamhet i centrum. I vår vardag har vi förmånen a...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis