Inaktiv platsannons

Systemutvecklare i bara

Om tjänsten

Systemutvecklare

Vi ser spännande tillväxt och efterfrågan på många av våra tjänster. Vi söker dig som idag har en framgångsrik karriär och spets som systemutvecklare och vill fortsätta att utvecklas med oss.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av systemutveckling inom Microsoft eller Java och relevant examen från högskola eller universitet. Du är inte bara systemutvecklare utan också innovatör och vill vara med att förverkliga dina och våra idéer. Du är intresserad av moderna projektmetoder, utvecklingsmodeller och ramverk.

Personlighet

Som person är du innovativ, nyfiken och resultatinriktad, du sporras av att utveckla nya och befintliga idéer. Har du ett affärssinne som du kombinerar med förmåga att skapa kundnytta så kommer du att passa väl in på Knowit i Gävle.

Du har en god leveransförmåga och stimuleras av att samarbeta och bidra i grupp. Du trivs med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya utmaningar och uppdrag.

Du talar och skriver flytande svenska.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig 1 800 erfarna och högpresterande medarbetare som verkar i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Tyskland. Vår kundbas är mycket stark och möjligheterna till utmanade, utvecklande och varierande uppdrag är mycket stor. Trots vår storlek är vi organiserade i mindre affärsdrivande enheter som är nära i allt det vi gör. Det innebär att vi är flexibla och kan fatta snabba beslut som kommer dig till godo. I allt ifrån lön till utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Vi använder oss av löpande urval. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka in ditt CV och personliga brev.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
bara
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Bara | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning