Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Episerver-arkitekt i Göteborg

Göteborg | Västra Götalands län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Episerver-arkitekt

Är du en senior Episerver-utvecklare redo att ta nästa steg eller arbetar du redan som arkitekt men känner att det är dags för nya utmaningar?

Nu söker Knowit Experience i Göteborg en arkitekt med minst 5 års erfarenhet till vårt växande e-commerce team. Du kommer att trivas bra i rollen om du gillar att vara en rådgivare till våra kunder där du får bidra med din stora erfarenhet samtidigt som du gärna kavlar upp ärmarna och kodar.

Våra e-handelsutvecklare är några av branschens skarpaste och arbetar främst med att bygga affärslogiken i sajterna samt att integrera e-handelssystemen mot sök- och relevansmotorer, produktinformationssystem, affärssystem och andra omgivande lösningar.

Vi jobbar i agila projekt med stor personlig frihet och ansvar. Vi ser gärna att du är initiativtagande, proaktiv och alltid tänker lite extra på kundnyttan i ditt jobb.


Vi söker dig som

  • Har en akademisk examen eller annan relevant utbildning inom systemutvecklingsområdet
  • Har minst 5 års erfarenhet som Episerver-utvecklare
  • Har haft en central roll i ett flertal Episerver CMS/Commerce-projekt
  • Har erfarenhet av integrationer med ERP, CRM, PIM etc.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Har ett brinnande intresse för e-handel


Det är meriterande om du har erfarenhet av inRiver PIM, Apptus eSales, WCT, agila processer och designmönster.


Vi erbjuder

Knowit är Nordens största digitalbyrå med stor kunskap och erfarenhet inom design och digital kommunikation. På Knowit Experience Göteborg AB har du tillgång till allt som händer inom den stora Knowit-koncernen – samtidigt som du har möjlighet att påverka mycket i det lilla bolaget.

Du har goda möjligheter att påverka din roll, dina arbetsuppgifter och vårt erbjudande. Hos oss får du möjligheten att utvecklas genom att arbeta med duktiga kollegor som brinner för vad de jobbar med, i projekt med många trevliga och intressanta kunder. Kunderna finns inom ett flertal olika verksamhetsområden, vilket gör arbetet naturligt varierat. Chanserna är alltså stora att utvecklas både professionellt och som person.

Du kommer bli en del av vårt team som arbetar med Episerver både i projekt, förvaltning och resurskonsulting. Vi jobbar tätt sammansvetsat i teamet över kompetensgränserna, vi har goda arbetsprocesser och kul på jobbet. Likväl som vi ställer höga krav på dig som medarbetare, förväntar vi oss också att du ställer minst lika höga krav på oss.

Vi har just flyttat tillbaka in i nyrenoverade toppfräscha lokaler på Östra Hamngatan 16.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Episerver-arkitekt i Göteborg

Är du en senior Episerver-utvecklare redo att ta nästa steg eller arbetar du redan som arkitekt men känner att det är dags för nya utmaningar?

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis