Inaktiv platsannons

Nattvärdar sökes! i Sigtuna

Prime Professional söker för kunds räkning dig som vill arbeta som nattvärd. Just nu söker vi nattvärdar för att stärka upp för våra kunder inför sommaren och hösten.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
I din roll som nattvärd arbetar du på konferenshotell som receptionist samt städ/vaktmästare under natten.

Arbetet innebär bland annat:
  • In- och utcheckning av gäster samt rumsbokningar
  • Städa och möblera konferenslokaler
  • Göra nattkörningen i deras registreringssystem

Arbetet innefattar självklart en god gästkontakt och att du är flexibel och serviceinriktad. Arbetet styrs av rutiner men ska anpassas efter gästerrnas behov. Arbetet kan innefatta servering av enklare mat och dryck samt att ställa iordning frukostbuffén på ett smakfullt sätt.

Vem är du?
Du som söker tjänsten bör ha minst gymnasiekompetens och god erfarenhet av servicearbete.
Har du erfarenhet av jobb inom reception och städ är det meriterande. De viktigaste egenskaperna är att du är ansvarsfull, pålitlig, har skinn på näsan samt är flexibel. Ett måste är att du kan svenska flytande i tal och skrift. Körkort är inget krav men meriterande.

Som konsult hos hos erbjuder vi ett flexibelt arbete med nära kontakt med din konsultchef. I samråd kan vi hitta ett schema som passar dig och kunden. Prime erbjuder konsulter att delta i konsultaktiviteter så som t ex bowlingkvällar mm. Vi håller regelbundet utbildningar inom bland annat HLR som du erbjuds att delta på.

Vi söker dig som vill arbeta deltid och som trivs med att arbeta på natten.

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi hanterar ansökningar löpande.

Företagsbeskrivning
Prime Professional är ett framgångsrikt bemanning- och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige. Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Typ av jobb
Kontor / Administration , HR / Management, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Sigtuna | Kontor / Administration | Promotion / Eventpersonal | HR / Management | Deltidsjobb | Extrajobb | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning