Inaktiv platsannons

Tekniker i Malmö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Brinner du för motorer, mekanik och teknik och vill arbeta i den absoluta tekniska framkanten? Då har vi en unik jobbmöjlighet för dig!

Vi förstärker vårt team på Saab Kockums och utökar med en ny kollega inom Stirling.

Din framtida utmaning

Som Tekniker inom Stirling har du en varierad roll som innefattar testning, montage, underhåll, service och drifttagning. Du är delaktig i arbetet med framtagning av dokumentation för produktion, provning, utbildning samt service och underhåll av Stirlingmotorer.
Vi utför många olika typer av tester och du medverkar i provningsverksamhet med uppkopplingar, kalibreringar och utvärderingar. Felsökning och serviceåtgärder hos kunder och på företagets övriga verksamheter ingår också i vårt ansvarsområde.
Du ingår i ett team om 10 personer och rapporterar till sektionschefen för Stirling Assembly & Testing.

Ca 40 resdagar per år ingår i tjänsten. Dessa kommer främst vara förlagda till Karlskrona där du kommer spendera 1-2 veckor var tredje månad. Ca 1-2 gånger per år förekommer resor till våra kunder i utlandet.

Den du är idag

Du har fullständig teknisk gymnasial utbildning och gärna en KY/YH utbildning. Om du hunnit läsa vidare på högskola/universitet ser vi gärna att det är inom området fartygsingenjör. Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet, gärna som automationsmontör, tekniker eller motorman. Optimalt för den här anställningen hade varit en automationsmontör med genuint intresse för att skruva med motorer.
Du besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att trivas i vårt dedikerade kunniga team, krävs att du brinner för teknik och har en stark vilja att lära och utvecklas. Vi arbetar mycket i team så du bör ha goda samarbetskunskaper - det är lagets samlade resultat som leder vårt arbete framåt! Vidare är du noggrann, ansvarstagande och har en stark integritet men framförallt har du ett starkt driv och är nyfiken. Hos oss känner alla en stark stolthet för produkten och vi hoppas att även du är en person som vill arbeta och jobba för att ta fram en produkt i världsklass!

Som tekniker inom Stirling kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt, varför det är viktigt att du trivs med detta och kan skapa och upprätthålla goda relationer.

Inom Saab Kockums eftersträvar vi mångfald och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Saab Kockums erbjuder
Som medarbetare hos oss får du en unik möjlighet att arbeta med Stirlingtekniken i några av världens mest högteknologiska och intressanta projekt.
Du kommer få arbeta med några av de bästa, mest kunniga teknikerna inom området - du bestämmer själv hur långt du vill nå inom din utveckling!

Vi tillämpar flextid och våra anställda har tillgång till ett omfattande förmånspaket som bl.a. innehåller friskvård, förmånsbil samt aktiesparande.

Vi hoppas du ska trivas och vilja växa med oss! Inom Saab Kockums finns goda möjligheter till framtida och fortsatt karriär och inom just Stirlingsektionen erbjuder vi dig möjligheten att växa in i en mer senior teknikerroll som bl.a. innefattar större ansvar, teknisk rapportering, mindre projektansvar samt även möjligheten att hålla utbildningar för våra kunder. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Malmö. Vi hoppas att vår nya kollega är på plats under augusti månad.

Vänligen observera att tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Ansök redan idag!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Produktion / Industri | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning